Ja sam prije mjesec dana kupio Homebox-call uredjaj i dosao mi je prvi racun. Odmah mi je bilo sumnjivo jer je pretplata bez PDV bila 95kn a ta tarifa je 80kn.
U SZK su bili ljubazni i rekli da je problem u tarifi jer su mi u VIP centru u Radicevoj-Os ukljucili krivu tarifu (ne onu call po 80kn, vec onu od 150kn) i da ce me netko iz financija nazvati da rjesimo problem.
Sutradan me je nazvala zenska osoba i odmah pocela sa pricom kako sam ja potpisao ugovor i s obzirom da se podrazumjeva da moram procitati prije potpisivanja ne moze mi nista napraviti sa racunom vec ja samo mogu otici traziti promjenu tarife. To mi je diglo tlak jer tko bi lud uzimao tarifu sa internetom a dobijes homebox s koje se moze samo telefonirati. Tako smo se nas dvoje prepucavali, ona tvrdeci da je ugovor punovazan i tu se ne moze nista a ja je pokusvajucu uvjeriti da su oni u VIP centru pogrijesili. Inace na ugovoru pod tarifom mozes odabrati "homebox" ili "voice i data". Uglavnom nakon sto sam skroz popizdio i trazio njene podatke i sefa, dosli smo sasvim slucajno do podatka da ona ne zna da se kutije za homebox i homebox-call razlikuju (te o tome i tarifa ovisi). Tek nakon tog argumenta ona je pristala nazvati djelatnike u tom centru i razjasniti situaciju. Nazval je nakon par minuta i potvrdila da su oni pogrijesili i kako ne mogu stornirati taj racun ali eto odbit ce pretplatu za sljedeci mjesec. Eto happy end ali mrzim kad ti pocnu sa pricom da si ti odmah kriva umjesto da pita zasto je doslo do problema.