Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 580

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    raky_b je mislio na činjenicu da u vipu bez bodova ne možeš produžiti ugovor i dobiti povoljniju cijenu uređaja što mene kao pretplatnika stvarno jako smeta... sve vipove akcije uperene su na nove pretplatnike i one koji s vipme prelaze na pretplatu... čak i sami VipMe korisnici imaju bolje ponude nego pretplatnici u jadnom vip clubu...

dobra stvar je što su izgleda konačno sredili pregled potrošnje novaca za pretplatnike tako da pokazuje točno samo s danom zakašnjenja...

i više se ne moram stalno žaliti na uračunati GPRS promet zbog posjeta vodafone portalu...
    Svi smo mi u krastavcu...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Iphone 3gs white
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bio sam nekoliko godina na T-mobileu i prije 5 mjeseci prešao sam na VIP. Nemam ništa protiv T-mobilea, sve mi je odgovaralo dok je Unlimited bio 25 kuna, iako sam i tada imao velike račune (300-500 kn). Kada sam čuo da Unlimited ide na 100 kuna, iz nekog protesta prešao sam odmah na VIP. I mogu reći da se ni najmanje nisam razočarao. Sada su mi računi od 150 do 300 kuna, a to nije mala razlika.
    Evo prednosti, govorim isključivo u svom slučaju:

1. U početku sam bio na Model 50 i imao aktiviran Vip friend broj za nula kuna (to mi je djevojka s kojom se često čujem, uopće više ne upotrebljavamo fiksni telefon - tako smo i dok sam bio na T-mobileu, ali tamo mi je svaki poziv bio zaračunat 0.25 kn), aktivirao sam i Opciju poruke za 30 kuna, tako da su mi poruke iznosile 10 lipa. Pošaljem ih jaaaaako puno pa mi se isplatilo. Zvao sam ja i druge brojeve, nisam puno telefonirao (priznajem, nekad sam zbog Unlimiteda na T-mobileu pričao i više nego što je bilo potrebno, jednostavno mi se nije dalo tipkati) i računi su bili ok.
    2. Nakon par mjeseci prešao sam na Model 100, aktivirao Studentsku opciju koja na Modelu 100 besplatno podrazumijeva pozive prema Vipu za 10 lipa (na Modelu 50 plaća se 50% cijene, znači 25 kuna), ostale su mi poruke za 10 lipa i imam jedan broj besplatno. Nedavno mi je stigla poruka da mi je zadnji račun 184 kune, kada dobijem ispis, baš ću navesti koliko sam imao poruka, a koliko poziva. I još jedna zgodna stvarčica, kao pretplatniku s trajnim nalogom, besplatna mi je usluga Vip infoblic - VIC dana.

Zamjerke i nedostatci:

Kada sam prije 5 mjeseci uzeo pretplatu, nisam uzimao uređaj jer mi nije bio potreban pa sam tako uzeo neobveznu pretplatu - koju mogu raskinuti kad god poželim, samo me obvezuje biti pretplatnikom prva 3 mjeseca.
    Prošli sam se mjesec htio obvezati na dvije godine i uzeti djevojci Nokiju 7373 po povoljnijoj cijeni, ali to nije moguće. Rečeno mi je da se ja jednostavno ne mogu obvezati, tj. da mi ne mogu ponuditi ni jedan uređaj. Pitao sam ih značili to da je po njima bolje da ja sada raskinem ugovor, uzmem novu pretplatu i s njom pogodnost kupovine novoga uređaja - rekli su da je to tako, na žalost.
    Eto, to je ono što mi je nelogično i što im zamjeram.

I evo za kraj, još jedan primjer kako je VIP u mom slučaju ispravio svoju pogrješku; naime, prvi mjesec nakon aktiviranja poziva po 10 lipa prema Vipu, još uvijek su mi obračunavali kao da nisam aktivirao tu opciju (znači, 1.10 kn umjesto 0.10 kn) - to sam primijetio na specifikaciji na internetu. Osim što su mi odbili sve pogrješno zaračunato, još su mi ukupni račun smanjili za 100 kuna kao ispriku.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2