Od sutra raskidam sa Vipom. Bila sam pretplatnik 2,5 godine na easy + prpmo tarifi i sad mi je dosta. Slijedeći račun bi mi trebao doći preko 400 kn, a svaki mi je do sada bio max 150 kn. Navodno sam prošla 1000 besplatnih minuta i da su me obavijestili porukom koju nikada nisam dobila. Također da sam potrošila preko 175 mb neta. Imam aktviranu tarifu od 50 mb i prema portalu i web stranici još 42 za potrošiti, a i sama znam da nisam baš koristila net na mobu. Dosta mi je Vipa. Pisat ću im pritužbu, s obzirom da nisam nikakvu obavijest dobila i s obzirom da im se ne da sporiti trebali bi mi barem malo umanjiti račun. Znam, svaka od mreža je lihvarska i cijenu su preskupe,ali šta se ne isplati više dati nekih 26 kn za 1000 min i 20 kn za 100 mb neta na t-mobileu. Vip je definitivno preskup, a da o njihovim nesposobnim operaterima ne pričam. Šta oni misle da su im studenti koje plaćaju po nekih 18 kn po satu adekvatni rješavati probleme??? Ima li koga da ima staru easy + promo tarifu i kakav je postupak oko prekida ugovora?

Odgovori uz citat

Bookmarks