Pa ja se baš i ne bih mogao složiti s boljim ili dobrim signalom. Brat i prijatelj mi imaju tele2 i stalno psuju i žale se kako im puca veza i kako se ne čuje ništa. ja sam uzelo tele2 blabla i ite probleme imam dok mi je na vipu veza odlična. Vip kakav da je ima odličan signal i još nisam bio nigdje da nisam mogao razgovarati.
druga stvar je cijena.
U mojoj pretplati cijena poziva je 0,91 kn prema svim mrežama. Uključena opcija VIP0 pa mi se prema VIP brojevima naplaćuje samo uspostava poziva, VIPSMS0 i imam nekih 500 poruka besplatno što je 10 lipa po poruci, i za 45,50 kn mjesečno imam 512MB prometa. Pretplata mi je 0kn pa plaćam samo 12,5 kn radijske frekvencije.
Dakle za 158 kn imam internet, vip razgovore i poruke praktički neograničeno a niti pozivi prema drugim mrežama nisu preskupi.
Činjenica da je Tele2 jeftiniji ali nema interneta što mi je dovoljan minus da budem na vipu.
Što se tiče t-mobile-a za njih ne znam ništa osim da su preskupi i imaju takve lude pretplate i opcije da ne mogu i da želim proučiti ih i shvatiti.