Nego, kritiku t-mobileu da i ja udijelim.
Pretplatnik u t-mobileu još od vremena HT-a. punih 10 godina preko istog imena. Računi plaćani redovito, tarife dizane, spuštane, bio i na 60 i 150 i ponovno 60 pa ponovno 150, i sada zadnjih godinu i po' na flex obitelj 300 sa dva pretplatnička broja unutra. No bez obzira, i dalje mojem broju ne dopuštaju uzimanje bodova na kredit kako to ide kod njih, jel, imam ih 14000, želim još 4k i iskoristiti to maksimalno koliko se da, no ne. Sada mene zanima, što bih točno trebao napravit po tim meni neshvatljivim kriterijima da dobijem svoje bodove, koje uz dužno poštovanje, i više nego zaslužujem. Nadalje, mislim da od 9. mjeseca bježim od njih jer ne samo da zadržavaju monopol sa divljim cijenama nego postavljaju i uvjete koji više nisu niti vrijedni truda. Tele2 ima puno jeftiniije mobitele, vip ima puno bolje tarife bez ovakvih caka kao na primjer extra total tarife(ako uzmeš flat, imaš flat, u normalnoj brzini, bez obzira na promet). I onda još korisnicima koji su kod njih preko 5,6,7 godina ne omogućuju uvjete koje bi oni prvi trebali imati.

Odgovori uz citat

Bookmarks