Totalno sam neugodno iznenadjen sa simpom, strasno, ponude nove pakete pa te ondam 'ucjenjuju' da to tako kazem, naime aktivirao sam prije mjesec dana paket od 1.5GB, naravno sve je bilo u redu itd. I nakon mjesec dana mi dodje poruka u stilu kao sutra (tog i tog datuma) u 0:00 vam istjece wnw paket itd. Automatski ce vam se aktivirati novi te ce biti naplacen iznos paketa bla bla ajde rekoh dobro. I sta je bilo, naravno prodje 0:00 itd. medjutim paket se nije aktivirao, a ja sutradan to nisam provjerio i naravno sve mi novce (80-tak kn) pokupilo s racuna tijekom surfanja, ajde ok sam sam kriv, nisam gledao jesu li aktivirali paket pa su me izmuzli, bilo mi je krivo ali sam sam kriv jer nisam bio oprezan iako je i na njima krivica. Idemo dalje, kupim bon i ponovno aktiviram 'rucno paket' i ajde sve je opet bilo ok dok taj paket za nekih 10-tak dana nisam potrosio, pokusam aktivirati opet novi paket kada mi dodje sms da se vise nemoze aktivirati nijedan paket dok ovom sadasnjom (koji je potrosen) neprodje rok trajanja od 30 dana. Zatim mi stigne poruka deaktivirajte sadasnji paket pa aktivirajte novi. I ajde rekoh ajde da probam i tako, deaktivirm ja taj sadasnji paket i sta mi dodje u poruci -> Primili smo zahtjev za deaktivaciju opcije Internet L. Opcija ce biti deaktivirana 4.11.2010 u 00:00h, a deaktivacijska poruka ce stici sljedece jutro u 09:00h. Wtf naime paket ce deaktivirti tek nakon 30 dana od aktivacije prvog wtf pa koje je ovo zavlacenje jbte, i sada imam potrosen paket i nemogu aktivirati drugi niti surfati osim njihove standardne cijene od 5.98 za 100KB?? Zbog cega se nemoze aktivirti vise paketa mjesecno? Sta im nije u cilju da zarade?? Presmijesno jbte, jadno.