Nazovi servis i vidi sa njima da ti posalju novi uredjaj ako je proslo 45 radnih dana.
Nazovi servis i vidi sa njima da ti posalju novi uredjaj ako je proslo 45 radnih dana.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Evo da i ja podjelim svoje, ne baš ugodno iskustvo s ovim divnim operaterom. Pretplatnik sam, tarifa Flex 60. Prošli sam mjesec odlučio aktivirati opciju WnW M, odn. dati 50 kn za 150 MB prometa. Bio je drugi u mjesecu, kada sam poslao zahtjev za aktivacijom. Nakon sat vremena javljeno mi je da mi je opcija aktivirana, pa sam ja krenuo mirno surfati internetom. Tako sam ja dva dana mirno skidao igrice, slao poštu, koristio facebook, myspace, itd. Nakon dva dana me budi poruka, u kojoj piše da sam iskoristio iznos tarifnog paketa. Kada sam poslao poruku za provjeru stanja računa, imao sam što i vidjeti, piše da sam potrošio 500 kn izvan tarifnog paketa. Inače oni naplaćuju 1 MB 50 kn. Taj mi je dan počela titrati lijeva obrva, sama od sebe, neznam zašto. Kada sam ih nazvao rekli su mi da oni nemaju uvid na što sam ja potrošio taj novac, i da odem u T-Centar. Tamo su mi rekli da čekam račun, pa se tek tada mogu žaliti. Uglavnom, 6 dana nakon što sam ja zatražio aktivaciju meni opet stiže ista poruka: "Poštovani, opcija Web´n Walk M vam je aktivirana." Na kraju mjeseca došao mi je račun 900 kn, od čega je 780 kn bilo GPRS prijenos podataka. Žalio sam se, no umanjili su mi samo 500 kn, tako da sam platio 400 kn svejedno. Hvala ti, moj jedini i najdraži T-mobile!!![]()
Bookmarks