Evo i moje loše iskustvo s T-Mobileom. Dva dana nakon Božića odlučim ja kupiti iPhone na pretplatu u T-Mobileu. Do sada nisam bio nikada njihov korisnik, no, radi iPhone sam se odlučio na taj korak. Dođem u T-Centar na Iblerovom, tražim telefon, imaju ga, potpisujem ugovor, dobivam telefon i idem doma. Nakon par sati, upalim ja telefon i vidim da sim kartica još uvjek nije aktivirana. Zovem SZK i kažu mi da oni moj broj ili broj ugovora uopće ne vide u sistemu. Kako je bio vikend, rekli su mu da se strpim do ponedjeljka i odem ponovo u T-Centar i da im kažem da žurno aktiviraju broj, jer oni nemogu ništa napraviti. Ok, odem ja u ponedjeljak u T-Centar, malo čekam, dođem konačno na red i kaže što su mi rekli. Prodavač nešto tipka po kompu, i ode u drugu prostoriju. Vrati se za cca 10-tak minuta i kaže da probam sad, da je kartica aktivirana.

Suma: Prodavačica koja mi je radila ugovor nije ukucala moj broj ugovora (ili zahtjev) u komp koji onda automatski nije aktivirao novu pretplatu.

Loše, mislim kao da su se mobitelima počeli jučer baviti ili sam ja prvi pretplatnik pa neznaju šta treba napraviti. Prvo iskustvo s njima pa loše.

OK, ja u ponedjeljak u T-Centar, dođem na red i kažem što