Već sam nekoliko godina pretplatnik i svakakve gadosti od njih.zadnja je sa kupnjom iphona koji je navodno dostupan a uopće nije. Prvo sam čekao od 07.11. 2008. Jer su me stavili na listu da čekam.do danas mi se nisu javili.u međuvremenu sam išao u t centar gdje ga nije bilo. Onda kad sam konačno došao u centar gdje je bio raspoloživ uređaj shvatili su da imam 100 bodova manje 12000 koje sam trebao iskoristiti za popust. Nakon saznanja sam unaprijed platio račun jer je bio zaključen ali daleko još od vremena dospijeća da se što prije proknjiže i tih 100 bodova (čitaj 1 kn.)i tako sam se načekao jer su se proknjižili nakon 25 dana!!!!!!!i na sam badnjak kad više nisam mogao ići u dućan.a kao u hitnom postupku u međuvremenu dvije požurnice pisane....i sad 31.12 kad je radni dan centara do 15 sati imam bodove mogu produžit pretplatu zovem da pitam službu za korisnike-mobitel dostupan na iblerovom ali ipak možda i nije jer su vjerojatno rezervirani al nek odem vidjet jer oninemajubroj tel.???da provjere moš mislit'' kažu mi da odem da rade do tri dođem u pola tri dućan zatvoren zbog inventure.......nadam se da ovdje prica završava samo ne znam kojeg operatera izabrati