Ja pak moram pohvaliti T-Mobile u ovome slučaju. Stari si je uzimao mob sa pretplatom po prvi puta početkom rujna. Pitao me je što da uzme i objasnio sam mu da kako mu je većina kontakata na 098/099, da uzme tarifu Flex 60 + opciju Unlimited + mob za 1 kunu. 5. rujna odlazi u T-Centar, dolazi na red i sa blagajne me opet zove da potvrdi, ja mu ponavljam, on ponavlja ženi za pultom. Sve 5. Početkom listopada dolazi račun od 590 kn. Stara uzima ugovor koji su dobili i vidi da na njemu uopće nije označena opcija Unlimited, ali je zato označena opcija "skriveni broj" što stari uopće ni ne želi. Znači, žena je očigledno krivo kliknula, a moji su krivi utoliko što nisu pogledali što im je u ugovoru pisalo. Odlučili smo napisati žalbu bez ikakve nade, a kada ono 31. 10. dolazi rješenje da račun koji smo platili za rujan i koji će isto platiti za listopad biti umanjeni za razliku od cca 440 kn za rujan i cca 250 za listopad na slijedećim mjesečnim računima te da se ispičavaju zbog neugodnosti.
Kao što velim, nisam se nadao nikakvom pozitivnom rješenju, ali očigledno da dolazak konkurencije na tržište ima i svoje dobre strane kada su ovakve stvari u pitanju, a ne samo cijene poziva i usluga. To se prije dvije godine sigurno ne bi dogodilo.

Odgovori uz citat

Bookmarks