Evo još jedna packica T-shitu, naime krajem 7 mjesca sam napokon prebačen u Tele2, i narvano T-shit je odlucio da mi obrisu sve +club bodove i ukinu mi korisnički račun na moj t-shit potralu, vjerojatno kako nebih slučajno iskoristio svoje bodove!!!
Evo još jedna packica T-shitu, naime krajem 7 mjesca sam napokon prebačen u Tele2, i narvano T-shit je odlucio da mi obrisu sve +club bodove i ukinu mi korisnički račun na moj t-shit potralu, vjerojatno kako nebih slučajno iskoristio svoje bodove!!!
To nije ništa čudno.
Bodove si trebao iskoristiti prije nego što si prešao na tele 2, a pošto više tvoj broj nije u t-mobile mreži, već u tele 2, onda je normalno da su ti ukinuli i račun na t-mobile portalu...
To je po meni pjenjenje bezveze. Sad se svi ljutite, a prije prelaska je svima bilo teško pitati što se sve gubi kada se pređe na drugu mrežu...![]()
Tako da u ovom slučaju nebi krivio T-mobile, već korisnika.
BTW: ja koristim T-mobile mrežu već par godina, i stvarno sam zadovoljan. Od besplatne službe za korisnike u kojoj se mogu raspitati o računu, pogodnistima kod produljenja ugovora i sličnim stvarima, pa do dostupnosti (čak i izvan granica RH)...
Ja super zadovoljan i nisam imao dosad nikakvih problema sa njima (osim sa jednim mobom kupljenjim kod njih, ali i to sam sredio, čak sam ga zamjenio nakon 5-6 dana, makar je probni rok 3 dana)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks