meni cjeli mjesec od 1.05 do dana današnjega nema ni bajta prometa po računima !
dakle imam firmu sa hrpom telefona i internet SIM-ova, a nikakve kontrole...
čak i VOICE mjenjaju svaki put kada pregledavam račune ?!?...uvjek je drugačije...kako ?, e to nemam pojma...valjda se naknadno sjete da su nešto zaboravili dodati ...
...ima li negdje nešto debilnije ?
podrška..."strpite se, manji tehnički problemi, nadogradnja , bla-bla..."
prekrasno...jedva čekamo rezultate na listićima...
čak su potaknuli i društvene igre u vidu "klađenja", koliki će kome biti račun...
...ah da...ja to trebam naravno i platiti, jedino je to problem...
inaće imam sve snimljeno, i slike i tablice , i video clipove kod pretraživanja računa...no koliko će to sve imati smisla ne znam...
PS. prošli mjesec sam preplatio račune !!!, a neke čak nisam ni želio platiti jer su očigledno bili krivi...što su poslej potvrdili, ali sve mi se čini da ni ovaj mjesec neće biti sve čisto...
Nekako podsjeća na VIP i ovrhu na nešto za što sam imao uredno potvrđen od one "čaplje" dokumenat da je bila greška od VIP-a !!, ali eto netko je tužio (bez obavjesti ?!?) i sud donesao presudu !!! uradio ovrhu ?!?, bez da sam opće bio upozoren !!!
pravna država...što je to ? (istina radilo se o malenom iznosu , nešto preko 1000 kn), ali ipak jadno je to

Odgovori uz citat

Bookmarks