To je jedan od glavnih razloga zašto će moja firma do kraja godine ugasiti sve T-mobile brojeve i kompletno prijeći na Tele2.
Već zadnje dvije godine kad idem produživati ugovore u T-centru u Karlovcu nikada nemaju ni četvrtinu mobitela koje imaju navedene na webu i u cjeniku. A samo 50 km dalje u Zagrebu imaju skoro sve mobitele. I ja njih molim da jel mi mogu nabaviti mobitele iz T-centra u ZG i nikad ništa, jer oni spadaju pod Rijeku, a i ne da im se očito zamarati s time.
Pazi, ja produžujem ugovore za 7 pretplatničkih brojeva, a oni mi nisu u stanju nabaviti ni mobitele koje bi trebali imati. Ja NJIH molim da potpišem ugovore na još koju godinu, a zapravo bi oni mene morali moliti i nuditi mi svakakve pogodnosti i mobitele!! To nema nigdje na svijetu!
I uvijek čekam po pola sata u redu, jer su u istom redu oni koji idu platiti račun za telefon, oni koji se idu žaliti na račun, oni koji uopće ne znaju što žele, pa navrate malo daviti i ja koji sam poslovni korisnik i točno znam što želim i bio bih gotov za 5 minuta, a ovako moram stajati u redu s penzićima kao da čekam red za crni kruh.
I zahvaljujući njihovoj takvoj poslovnoj politici sada imamo samo 4 t-mobile broja u firmi, a do kraja godine ćemo ih imati ravno 0 i hvala Bogu više nikada neću morati ići u taj prokleti rozi dučan.
Ispričavam se, ali morao sam to izbaciti iz sebe

Bookmarks