Evo mog zadnjeg (negativnog) iskustva sa HT-om, dakle, naručio sam Galaxy s20 ultra u prednarudžbi 19.2., obećali isporuku od 10.3. nadalje ali svakako prije početka službene prodaje u HR. Uz to velikim slovima je pisalo tko izvrši registraciju uređaja na Samsungovim stranicama do kraja 3.mj. dobit će besplatno Galaxy budds bežične slušalice i to do 15.4. Danas je 2 tjedna od prvog datuma isporuke, uređaj nije došao, zovem, pitam, lažu, mažu, obećavaju isporuku za koji dan, usput se prave grbavi za besplatne slušalice jer oni kao "nemaju s tim veze", to Samsung daje (a to im je bila glavna fora u reklami koju sam na koncu i ja popušio). Pitam tko će biti odgovoran ako ja ne realiziram navedenu pogodnost, a na kojoj je bazirana reklama, odgovor je u stilu "boli nas đon". Dakle, totalno neprofesionalno, bahato i bezobrazno da se tako ponašaju prema klijentima koji plaćaju 1100-1200€ za uređaj. Znači samo je bilo bitno da se potpiše novi ugovor, a kasnije kako ti grah padne. Varaju, lažu, mažu i izbjegavaju odgovornost i što je još veći apsurd, jedan agent ti kaže ovako, a drugi ti kaže onako, treći ima svoju priču i čudi se što su ovi prije njega rekli, jbte kao da jedan radi u vodovodu, drugi u brodogradilištu, a treći ima svoj OPG i sadi paradajz. Nepojmljivo mi je to da si takva jedna firma može to dopustiti da im djelatnici budu u tolikoj mjeri neusklađeni, sve više me podsjećaju na početke rada TELE2 kad sam se od njihove SZK naslušao takvih gluposti i debilizama da sam znao nekad nazvati iz dosade da mi ti jadni studenti svojim izjavama poprave dan jer sam se smijao ko lud čim bi čuo te njihove papagajske citate sa nekakvog blesimetra sa kojeg su to sve čitali.