Ma postoji nešto ljudi još puno ljepše...opcija BONOVI i stavljat u jednu kovertu lovu po 50/100 kn svaki mjesec i kad se skupi (a u međuvremenu i padnu te cijene uređaja) nema te rate koja je bolja od ovog sistema kupovine mobitela, jer nešto što se na rate daje 24 mjeseca isto to skupiš gotovinski za 15 mjeseci i ušparaš a za isti uređaj a da ne napominjem koliko je prednost imati otključan uređaj nego od operatera nekog gdje kasne nadogradnje itd! U njemačkoj po dućanima mogo sam birat strojeve sad od xperie P za 1450 kn do xperie Ion, xperia T, HTC 8X, Lumia 920 do 2100 kn. Njuškalo.hr i kod nas nije loš po izboru cijena. Dakle, to je to po meni za sada, dok stvarno pretplata ne bude neki wooooow efekt!
Naveo bih jedino da tele2 po meni ima još najbolje nekako za skromnu lovu nabavit osnovni mobitel. Tako primječujem da je u tarifi 75 odmah gotovinski xperia E za 540 kn (bez opcije uređaj, samo tarifa nadalje) što je sasvim solidno.
Nokia Asha 302 za samo 1 kn... itd. A to T-mobile NEMA a i uveli su sranje od trajnog naloga što je tele2 izbacio ili bar nisu u danim cijenama za uređaje. Nevolim te fore kad mi kažu: "da, to Vam je cijena ali SA trajnim nalogom!" Ma bjež tamo...
Ugovor se mora potpisat ali i ta tarifa 75 bez uspostave mi draža od ove t-mobile tarife M s uspostavom.
Za već jače modele mobitela ova moja gore opisana opcija je za mene bolja.

Odgovori uz citat

Bookmarks