Izvorno postao
ispravljach
moj je prijatelj primjer da se može doći na crnu listu iako nije imao ni kune dugovanja, a svaki mjesec plaćao do 1000 kn pretplata po 8 voice i 3 data, odnosno 11 pretplata (flex team). znam da je, kao i ja, plaćao račune t-amexom (dvostruki bodovi), imao 50 tisuća bodova koje nije mogao iskoristiti produženjem ugovora.
njemu se dogodilo da je imao potrebu uzeti još nekoliko pretplata (ljeto 2011.) za sezonske radnike, a odbili ga (t-mobile) jer je na crnoj listi. pita zašto? kažu ne znaju. pošalje pismeni upit.
odgovore mu:
"Sustavi financijskog osiguranja su uobičajeni i u tvrtkama diljem svijeta te su podržani i zakonima. T-Mobile u svim zemljama primjenjuje sustav za provjeru platežne sposobnosti, a uvjete i kriterije određuje svaka zemlja posebno - ovisno od situacije s kojom je suočena prilikom naplate potraživanja. T-Mobile Hrvatska d.o.o. je razvio sustav za koji se koriste podaci koji su se pokazali kao relevantni temeljem našeg dosadašnjeg poslovanja. Sustav je kao takav u potpunosti objektivan te sukladno realnim podacima procjenjuje korisnike"
Leone, jesi li na crnoj listi nakon raskida pretplate po kojoj si kupio s3?
Bookmarks