= Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
moj je prijatelj primjer da se može doći na crnu listu iako nije imao ni kune dugovanja, a svaki mjesec plaćao do 1000 kn pretplata po 8 voice i 3 data, odnosno 11 pretplata (flex team). znam da je, kao i ja, plaćao račune t-amexom (dvostruki bodovi), imao 50 tisuća bodova koje nije mogao iskoristiti produženjem ugovora.

njemu se dogodilo da je imao potrebu uzeti još nekoliko pretplata (ljeto 2011.) za sezonske radnike, a odbili ga (t-mobile) jer je na crnoj listi. pita zašto? kažu ne znaju. pošalje pismeni upit.

odgovore mu:
"Sustavi financijskog osiguranja su uobičajeni i u tvrtkama diljem svijeta te su podržani i zakonima. T-Mobile u svim zemljama primjenjuje sustav za provjeru platežne sposobnosti, a uvjete i kriterije određuje svaka zemlja posebno - ovisno od situacije s kojom je suočena prilikom naplate potraživanja. T-Mobile Hrvatska d.o.o. je razvio sustav za koji se koriste podaci koji su se pokazali kao relevantni temeljem našeg dosadašnjeg poslovanja. Sustav je kao takav u potpunosti objektivan te sukladno realnim podacima procjenjuje korisnike"

Leone, jesi li na crnoj listi nakon raskida pretplate po kojoj si kupio s3?
To nije onda black lista,to je filter...nesto drugo,sto moze,a ne mora biti povezano s dugovanjem.