Skraceno trajanje bona!
Nitko nije primjetio da je t-mobile potiho drasticno skratio trajanje bonova?
Gledam danas i vidim:
50kn=60 dana (prije 90)
100kn=120 dana (prije 180)
200kn=180 dana (mislim da je i prije bilo 180)
Skraceno trajanje bona!
Nitko nije primjetio da je t-mobile potiho drasticno skratio trajanje bonova?
Gledam danas i vidim:
50kn=60 dana (prije 90)
100kn=120 dana (prije 180)
200kn=180 dana (mislim da je i prije bilo 180)
Korisnik sam t-mobile poslovnih tarifa unatrag 5 godina i vidim da se samo srozavaju na tom polju (poslovnih tarifa).
Evo gledam jedan te isti smartphone (Samsung Galaxy S Advance) u potpuno istovrijednim poslovno/privatnima tarifama (extra total L) i meni je, u odnosu na privatnu tarifu, za 300 kn skuplji ?!?!?!
A ako nadodamo popust na trajni nalog, dolazimo do 500 kuna razlike - zaista nevjerovatno...
Uz to su nam i u potpunosti ukinuli +bodove tako da zaista nemam riječi hvale prema njima sa strane poslovnog korisnika.
Jedan primjer, oko 3 mj 2011 sam kupio iphone4 16GB za 599 kn (naranvno uz ugovor od 2 god + bodovi, mala tarifa zaista), dok danas, godinu u pol kasnije, sličan takav samo LOŠIJI (8 GB) uz slične uvjete moram platiti ČETVEROSTRUKO !?!?!
Zaista mi nisu jasni...
Meni je Flex Team bila najbolja grupna tarifa. Mogao sam (i to sam činio) čitav iznos pretplate proslijediti za nadoplatu simpa brojeva, uz to imao sam -50% popusta na pretplatu i dobre cijene uređaja. Na koncu, dobio bi 500/300 kn na simpa računima koje bi platio 250/150 kn + r.f. te dobio iPhone4 za 98 kn i još niz drugih uređaja za manje od 400 kn: Nokia C7 i N8, Samsung Galaxy S1, HTC Desire HD,...
Istekom promocije po Flex Team prebacio sam se na Extra Obitelj i ponovno pokupio -50% na tarifu.
Žali bože tarifa Mobile Star/Plus, grupne tarife za poslovne korisnike, koje su nasljedile Flex Team.
Istina. Promasaj totalni. Pogotovo Mobile start. uff...
Druga stvar, moram ih pohvaliti. Poslao podatke i scan racuna za dva mobitela. Za jedan sam dobio unlock code, a za drugi cekam.
Tako da sam sacuvao 300kn otprilike.
Bookmarks