Jučer išao prekinuti T-mobile usb mobile internet pretplatu tako da sam od 1.2.2013. raskrstio s njima jer sam povoljnije uveo flat internet i telefon kući nego 3 GB preko operatera. Uvatio me lik pilat da hoće mi zamrznut to pa da na ljeto aktiviram, pa kako ću ja bez tog usb neta sad...itd. Ja kažem - lijepo ću
Kada sam kazao da tele2 daje 20 GB za 100 kn a t-mobile isto za 200 kn onda veli da nije upoznat. Pokušao me nagovoriti da ostanem i da će mi sniziti 50% ali kasno, wlan već uveden. I dali su mi papir s nekim aktivacijskim kodom za odjavu preko telefona ali bez datuma i to prigovaram naveliko što je izostavljen datum u programu im. Zato sam ja lijepo uslikao i poslao t-mobile mail sa fotkama i datumom kad sam podnio zahtjev za prekid tako da se ima dokaz da nebi bilo "nismo znali...itd".
Ista stvar mi je bila i sa tele2 usb netom...odjavio u 8 mjesec a došao mi račun i za 9. mj. kasnije koji nisam platio neg im morao objašnjavat. Al na njihovom prekidu ugovora stajao je datum pa sam mogao dokazati! Tako da svi PRIPAZITE na to da nebi poslije bilo naganjanja okolo.
Isto ću napraviti prekid i sa t-mobile pretplatom a jedini uvjet koji ću postaviti da bih ostao na tarifi total S+ je Sony xperia T vrlo vrlo povoljno. Broj imaju i nek razmisle hoće li i dalje kasirati 4-5000 kn od mene tokom 24 mj. Ja ionako odlazim na tele2 smart bonove.

Odgovori uz citat

Bookmarks