Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 33 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 13 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 816

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Je isto kad sam ima fax slao, kao to mi nemogu rijesiti preko telefona vec samo pismenim putem, proslo je vec tri mjeseca,istina nakon par dana sam dobio mail da je fax primljen i da ce mi odgovoriti u najkracem mogućem roku a dan danas nista. Il me neko uzeo na noz pa me jebe il je to primjer ocitog nemara za svoje korisnike sto bi bilo prije.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa, u principu,. prestali su me plaćati još 5.7.2007., ako ti to šta znači u životu.

a zašto ih "branim"?
    pa baš zbog ovakvih reakcija - "neću ih zvati iz principa". dobro, onda nemoj...
    ali nemoj okolo ni plakati da ti nisu odgovorili mail...

i da, što se tiče ovih 1000min - tmobile broj mi je čak i istekao

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo jedna mala pohvala za t-mobile, tj za djelatnike:
    naime već drugi put kupujem mob na produljenje ugovora i događa se već drugi put sam naletio na zadnje primjerke tog mobitela u samo jednom t-mobile dućanu. i oba puta su mi spremno rezervirali mob na prezime...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simpa e-bonovi!
    (Da ne pocinjem novu temu ovdje cu to napisati)
    Vidio sam da se sada reklamiraju e-bonovi i na raznoraznim kioscima/trafikama ali ne od Tiska. Je li to znaci da i oni imaju neku vrstu uredjaja koji ti automatski nadoplati racun?!?
    I da li nude samo apoene od 25, 50, 100,... ili i neke druge svote?
    Npr. u Srbiji nude isto tako nadoplatu gotovo na svakom kiosku (oni gotovo i nemaju papirnate bonove) i u rasponu od 50din (cca. 5kn) pa na vise :-)

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vjerojatno imaju nešto u vidu POS uređaja...

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Je li tko imao ovakva problem!
    Punica mi je dobila par poruka sa nepoznatih brojeva s pitanjem zasto im je slala mms! Provjeravam njen ispis poziva na internetu i nije nikome nepoznatome slala nikakav mms. Izgleda da je t-mobile zbog akcije besplantih 1000 sms/mms malo preopteretio sustav pa se desavaju greske :-)

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istina i ja sam imao problema sa mms...nesto im je sustav u komu jer u nekim trenucima niti ne mozes poslati mms
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jao, ovaj mms je jad i bijeda.
    u proteklih 30 dana, meni je radio 15. Pokusavam slati ujutro od 6 sati pa navecer do 23h al nista.. niti primiti ne mogu. Jednostavno, posalje mms do servera, ali ga ne proslijedi primatelju. Na taj nacin mi broji mms kao poslan, a nikad nije dostavljen. Pokusao sam sve. Zvati SZK, traziti poziv, prituzbe financijskom i tehnickom sektoru... ne pomaze. Poslao sam oko 780 mms poruka u vrijeme dok je radilo to u proteklih mjesec dana (3 broja), al je problem kaj ovo sranje ne funkcionira. Prvi dan kad se to dogadjalo, tamo oko 11-12.6, zovem SZK i meni nega gospodja prodaje pricu kao da ne funkcionir zbog grmljavine. E sad, zovem ja jucer, pitam dal je to istina, ova veli da da, to je zbog toga kao grmljavine.. A vani je bilo vedro, pa pitam tko tu koga zeza. Al svi isto govore, "molimo za strpljenje", "apeliramo na vase strpljenje" itd... Tele2 sad ima 1000 poruka za 25kn i sve pozive unutar Tele2 mreze za 0kn/min, bez ogranicenja, samo naplata poziva je 0,25kn, naravno kad se aktivira Knock-out tarifa. Zato, tko moze... bjez'te od T-mobilea
    Evo, to je moje misljenje i stav... neko se moze a neko ne sloziti, moje osobno iskustvo, jako jako lose...

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Od jucer ne dobijem obavijesti o primitku e-maila, do sada je dobro sljakalo. Ima li jos netko slicnih problema?

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovaj njihov problem s mms-om me izludjuje. Jucer mi je prijatelj poslao 4 mms-a, a ja sam cijeli dan dobijao jedne te iste poruke (oko 70 kopija istih mms-ova) i to svaki put s drugog broja.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao moba2007 Pregledaj post
    Ovaj njihov problem s mms-om me izludjuje. Jucer mi je prijatelj poslao 4 mms-a, a ja sam cijeli dan dobijao jedne te iste poruke (oko 70 kopija istih mms-ova) i to svaki put s drugog broja.
    I mene to izluđuje... Oću poslat MMS, ono neće... Zovem službu za korisnike, kažu imamo problema s MMS-om, probajte kasnije....

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ta ista situacija je i u VIPu...ja sam u prvom mjesecu htjela provjeriti ima li mob koji zelim u centrima, da ne hodam okolo naokolo...i na njihovim stranicama su samo adrese centara, a broj je broj SZKa...i onda tamo nazoves i kazes da hoces taj i taj mob, kazes di si a oni ti kazu u kojim centrima ih ima i koliko...
    to je i jednostavnije nego zivkati sve one brojeve...na koje se oni uglavnom ni ne javljaju...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Kupio sam danas bon od 201 kn na web shopu (da budem siguran da je to preko 200 kn) kako bi dobio još 60 kn na račun.
    Ali došlo mi je dodatnih 20 kn, a ne 60??

Što bi to trebalo značiti? Gdje se je zagubilo 40 kn?
    Pa za t-mobile nije nudio ali do 22.8. za 200kn jos 100 ali po 20 mjesecno?!?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    čisto slučajno naletio na sljedeće
    ovo je katastrofa, cijena samog uređaja u mobisu je 8999kn

http://www.mobis.hr/phones_details.asp?ite_id=869

a t-mobile ga u tarifi Flex60 sa obveznom ugovorom od 24mjeseci prodaje za 10298kn

baš su lopovi, dobro je netko tagao to
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    nokia 6650 fold
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao therrlu Pregledaj post
    čisto slučajno naletio na sljedeće
    ovo je katastrofa, cijena samog uređaja u mobisu je 8999kn

http://www.mobis.hr/phones_details.asp?ite_id=869

a t-mobile ga u tarifi Flex60 sa obveznom ugovorom od 24mjeseci prodaje za 10298kn

baš su lopovi, dobro je netko tagao to

malo si pobrkao lončiće
    to u mobisa je Nokia 8800 ARTE a nju imaš i u t-mobiliea - http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...fra=NO8800ARTE
    i ona je u flex 150 5798,00 kn
    a ova šta je 10298 kn je Nokia 8800 Sapphire Arte - http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...00SAPPHIREARTE, valjda je razlika samo u boji, ne znam, ali tako ti je to sa fashion uređajima

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Još jedna pohvala t-mobileu...

naime, neki dan sam bio u t-mobileu, i za svaki slučaj rezervirao 6650 fold. nakon malog nesporazuma oko toga koji bi mobitel htio, cura koja radi u t-mobileu je našla zadnji komad i rezervirala ga, čak i na malo više dana (obično ga ostave sastrane na 2-3 dana)...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    SE k800i,Nokia 5310,SE640
    Operater
    vIP,T-MOBILE
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    već sam 2.godina pretplate na t-mobilu i iskreno jedva čekam da prođe još godinu dana i da raskinem ugovor sa njima.
    Osobno sam se uvjerila da kradu,i da su debelo preskupi,a niti imaju dobre akcije poput drugih mreza,roaming preskupi,stalni problemi sa provjerom računa,a liste ispisa koje mi dođu uz račun katastrofa,obračunaju svaki puta drugačije,pa se žalim pa onda jedan mjesec ok,drugi opet moram zvati i galamu praviti.
    najviše me živciraju njihovi agenti,pola njih pojma nema ,pitam ih za npr. neku akciju koja se reklamira,ili da potvrdim inf.sa njihove web stranice i nikad konkretan odgovor ne dobim,nego samo pokušaju uvaliti ne znam ni ja što sve ne,samo da ti povećaju dvostruko račun,a kao sve je besplatno
    sjećam se kako je meni neka agentica uključila opciju unlimited za +100kn na računu i +50kn kao za besplatne poruke a samo zvala da pitam koliko bi došlo to u mojoj tarifi 150.
    tim više što kad sam potpisala ugovor za pretplatu bilo mi rečeno da opciju unlimited imam besplatno 6 mjeseci,no ŠIPAK.
    tjedan dana sam imala žurku oko njih da na kraju bi trebala platiti,pa onda isprike itd itd.
    ispao me račun trostruko više nego inače i rekla sam nikad više NEĆU sa njima imati posla.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jučer si preko T-Mobileovih stranica zamijenim plus club bodove za 200 kn popusta na Simpa paket jer prelazim sa pretplate na Simpu koja će mi služiti samo da me se može nazvati. Odaberem opciju zamjene bodova za simpa paket, potvrdim i ništa. Samo vidim da su bodovi oduzeti i zdravo. Nazovem SZK i velim kaj sam napravio, cura provjeri i veli da je vidljivo u sustavu i da slobodno odem na prodajno mjesto i kupim si Simpa paket za 200 kn manje. Dođem danas u T-Centar, objasnim što sam napravio, ženska nazove nekoga i veli mi da će mi na kućnu adresu doći potvrda da sam zamijenio bodove i da sa tom potvrdom odem u bilo koji T-Centar i kupim svoj Simpa paket. Još bi to bilo OK da mi računi ne stižu na adresu doma u Kutini. Niti napomene kod zamjene da će potvrda biti poslana na kućnu adresu, ni ništa. Pa si ti misli što ti je raditi. Mrzim ih sve više.

Da. Raspižđen sam zbog kretenske sitnice.

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na koju mail adresu se salje prigovor T-mobilu?
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daj radije pokušaj nazvati SZK, pa njih priupitati. Mislim da ćeš prije doći do točnog podatka. Samo to sa email prigovorima ti traje i traje.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

T- mobile poruke i novi mobiteli

E ovako. Kupim ti ja mobitel sony er.. F305 u simpa paketu za 900 kn i dođem kući uključim kad neće da pozove već stiže poruka" pazite poslali ste SMS na broj 8613911379210 koji ne podržava primanje SMS poruka. ZA dodatne inf obratite se vašoj službi za kor..." Pozovem ja kad oni vele nije nešto uredu s mob ili karticom, zamjenim ja s drugog mob karticu i stavim u novi kad nakon nekog vremena opet poruka na isti novi mob... Reko nije on ispravan i nazad u t centar. Kad onaj tamo nevjeruje da nešaljem ja nikakve poruke neće da zmjeni mob. a pravda je dostižna kad eto opet poruke njihovog centra i sad on zamjeni mob kad ga upali opet isto, misli čovjek to do serije mob. kad uze LG i opet isto sve samoje dvije kartice, koje to nerade na starim mobitelima. Prigovor poslat 03.12. i do danas ništa samo ja uredno i noću dobijam poruke i skida mi se za svaku po 60lipica pa ti vidi svaki dan ostanem kraći za oko 2 do 3 kn. Već sam popiz... toliko da sam danas promjenio postavke za poruke, jer ovi iz t centra ne hebu ispraviti stvar. Poslje Nove God sve kartice (Četiri) palim i idem na drugog operatera. Baš su " banda lopovska"
    Ima li još tko tko šta?????
    POZ

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nevjerojatno... i ja sam isto imala taj probl sa se f305 i pocela sam misliti da sam ja luda i saljem por u snu na kraju je stvarno ispalo da je greska kod njih, tocnije, u softwareu... agenti napravili skoro budalu od mene... ali ajde, sad je stigao i zasad je sve ok... btw lakse je svadjati se sa agantima preko tel nego u t-centru, bude brze i manje gnjave... i tjedan-dva su mi uzimali s racuna bezveze... kom se sad tuziti?? a da ja ne platim racun jedan mjeces bilo bi u dnevniku...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Nokia 5800xm
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down T MOBILE užas

Već sam nekoliko godina pretplatnik i svakakve gadosti od njih.zadnja je sa kupnjom iphona koji je navodno dostupan a uopće nije. Prvo sam čekao od 07.11. 2008. Jer su me stavili na listu da čekam.do danas mi se nisu javili.u međuvremenu sam išao u t centar gdje ga nije bilo. Onda kad sam konačno došao u centar gdje je bio raspoloživ uređaj shvatili su da imam 100 bodova manje 12000 koje sam trebao iskoristiti za popust. Nakon saznanja sam unaprijed platio račun jer je bio zaključen ali daleko još od vremena dospijeća da se što prije proknjiže i tih 100 bodova (čitaj 1 kn.)i tako sam se načekao jer su se proknjižili nakon 25 dana!!!!!!!i na sam badnjak kad više nisam mogao ići u dućan.a kao u hitnom postupku u međuvremenu dvije požurnice pisane....i sad 31.12 kad je radni dan centara do 15 sati imam bodove mogu produžit pretplatu zovem da pitam službu za korisnike-mobitel dostupan na iblerovom ali ipak možda i nije jer su vjerojatno rezervirani al nek odem vidjet jer oninemajubroj tel.???da provjere moš mislit'' kažu mi da odem da rade do tri dođem u pola tri dućan zatvoren zbog inventure.......nadam se da ovdje prica završava samo ne znam kojeg operatera izabrati

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao britva63 Pregledaj post
    E ovako. Kupim ti ja mobitel sony er.. F305 u simpa paketu za 900 kn i dođem kući uključim kad neće da pozove već stiže poruka" pazite poslali ste SMS na broj 8613911379210 koji ne podržava primanje SMS poruka. ZA dodatne inf obratite se vašoj službi za kor..." Pozovem ja kad oni vele nije nešto uredu s mob ili karticom, zamjenim ja s drugog mob karticu i stavim u novi kad nakon nekog vremena opet poruka na isti novi mob... Reko nije on ispravan i nazad u t centar. Kad onaj tamo nevjeruje da nešaljem ja nikakve poruke neće da zmjeni mob. a pravda je dostižna kad eto opet poruke njihovog centra i sad on zamjeni mob kad ga upali opet isto, misli čovjek to do serije mob. kad uze LG i opet isto sve samoje dvije kartice, koje to nerade na starim mobitelima. Prigovor poslat 03.12. i do danas ništa samo ja uredno i noću dobijam poruke i skida mi se za svaku po 60lipica pa ti vidi svaki dan ostanem kraći za oko 2 do 3 kn. Već sam popiz... toliko da sam danas promjenio postavke za poruke, jer ovi iz t centra ne hebu ispraviti stvar. Poslje Nove God sve kartice (Četiri) palim i idem na drugog operatera. Baš su " banda lopovska"
    Ima li još tko tko šta?????
    POZ
    imam isti problem i zanima me kako si ga riješio,poludio sam već

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slušajte sada ovo.
    Slučajno, u Dubrovniku prije 20-ak dana naletim na W880 koji stoji izložen na stolu s ostalim modelima i poviše stoji tablica s cijenama gdje je bilo jasno istaknuto SIMPA KOMPLET 198kn.
    Sada, odem do pulta i zatražim barem 1 komplet, a napomenem da mi kažu koliko imaju jer sam bio spreman kupiti i 4 kompleta. Ode jedan neljubazan momak u skladište, vrati se i kaže-Nemamo u ponudi... Pazi kretenizma, a stoji izložen.
    OK, odem kući, otamo nazovem 0800 1550 i raspitam se bi li ikako bilo moguće da kupim taj jedini primjerak ako ne postoji već u skladištu novih SE-a. Oni kažu-Pokušajte.

Vratim se kada se u vrijeme druge smjene i ponovno zamolim simpatičnu prodavačicu da bih kupio Simpa komplet-evo upravo ovoga SE što ga imate izloženog. Ona opet ode u skladište i vrati se s istom informacijom kao i onaj ujutro. Ja onda najozbiljnije kažem da onda želim upravo ovaj model sa stola i da neću imati nikakav prigovor.
    E, onda je počela spika već svojstvena političarima-Gledajte mladiću. Mi imamo na skladištu posebne modele namijenjene prepaidu a posebno postpaidu. Ovaj na stolu je iz postpaida iako postoji Simpa cijena...
    Pokušao sam pola sata, ali curka nije odustajala od te spike i odlučio sam ostaviti sve i poći ča. Čak mi je ponudila da se može mob uzeti na pretplatu za 1 kunu. I da imaju još neka 3 kompleta.

Nakon 7 dana od toga zalutam u drugi T-Mobile centar DBK i slučajno nabacim prodavaču priču o tim jeftinim SE kojih nigdje nema. On mi je kazao-Gospodine ti su se Simpa kompleti prodavali samo na Zagrebačkom velesajmu i nigdje drugdje... Mislim, stvarno SVAŠTA!!!

Eto, jučer sam opet posjetio onaj prvi T-M centar gdje još uvijek ima taj W880 samo, pazite u Simpa Mix kompletu za 198 kuna. Nisam ništa pitao, a i ne potpisuje mi se ugovor na godinu dana.

Tko je ovdje lud, tko zbunjen još ne znam!
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 33 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 13 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  2. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  3. McAfee VirusScan Mobile 1.11
    By fliponja in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-12-2006, 16:34
  4. Odgovora: 0
    Posljednji post: 11-04-2006, 12:02
  5. Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-11-2002, 20:03

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke