spominjes extra tarife, koje su pojedinacne tarife za po jednog korisnika i onda navodis trosak u kunama po clanu?!?
u kojem je to t-mobile-u?
https://www.hrvatskitelekom.hr/poslo...arife-poslovni
spominjes extra tarife, koje su pojedinacne tarife za po jednog korisnika i onda navodis trosak u kunama po clanu?!?
u kojem je to t-mobile-u?
https://www.hrvatskitelekom.hr/poslo...arife-poslovni
u djelu: privatni korisnici
Sve u svrhu oporavka gospodarstva, pa i veci racuni poduzetnicima
Za sve pretplatnike T-com, T-mobile i Simpe od 04.10 besplatno koristenje HotSpota, brzina ogranicena na 512kb/s
https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/hot-spot/
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Kakve su to cijene mobitela u total S+ tarifama? Jel su oni normalni??? Ima netko kakvu informaciju kad će vratiti cijene na staro? Neki mobiteli su jeftiniji na extra priča tarifama što nema apsolutno nikakvog smisla
Vjerojatno kad opcija Flat više ne bude dostupna.
Al najjače mi Lumia 800 u tarifi S+ 3598 kn a nova u njemačkoj u dućanu 1900 kn. Hahaha. Za to se isplati ići u njemačku po mob, malo razgledat grad, kako ko hoće u koji bordel (25-30 eura), najest se, obavit koji šoping neku majcu i povratak.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
I ne samo u Njemačkoj...nek mi je još 100 Kn benze do Trsta, za ostatak bi skoro još jednu mogao uzet...
![]()
Nista nije bolje niti za clana obitelji!
Ponuda takoder koma, mobovi skuplji nego na njuskalu, a trebalo bi se obvezati 2 godine...
Pa na njuškalu prodaju po 1900 kuna, većinom Istrijani koji nabavljaju po Trstu.
dobio odgovor Hakoma:
Poštovani,
operator nas je obavijestio kako Vam je upućen odgovor u kojem je pojašnjeno kako sukladno postojećim Uvjetima korištenja ponude za mlade, postojeći korisnici koji dolaze na tarifu Extra Total+ S mogu i bez potpisa obveznog trajanja ugovorne obveze, ako imaju između 18 i 28 godina, ostvariti pogodnost predviđenu promotivnom ponudom za mlade. HT će i tim korisnicima dodijeliti popust od 50% na mjesečnu naknadu predmetne tarife. Stoga je potrebno da korisnik koji ima spomenute preduvjete potrebne za prelazak na navedenu tarifu, dođe na prodajno mjesto Hrvatskog Telekom-a d.d. što prije, kako bi ušao u promotivnu ponudu i ostvario pogodnost.
S poštovanjem,
HAKOM
27.11.2012
vele: "operator nas je obavijestio ... mogu i bez potpisa obveznog trajanja ugovorne obveze"
ja im napisao da nikome nedaju bez OTPO-a (osobno tome svjedočio u T-centru), ali Hakom bez provjere vjeruje HT-u na riječ.
27.11.2012. pišu mi o uvjetima promocije koji su izmjenjeni 26.11.2012.
ZAKLJUČAK
ovi iz Hakoma su ili lakovjerni ili budale.
Zadnji uredio ispravljach : 27-11-2012 u 12:46
kako provjerim jesam li na crnoj listi?
pa ako imas kakav zaostali dug na crnoj si listi
to se vidi po tvom oib-u
znači samo ako imam dug, nikako drukcijenemogu dospjet na crnu listu?![]()
moj je prijatelj primjer da se može doći na crnu listu iako nije imao ni kune dugovanja, a svaki mjesec plaćao do 1000 kn pretplata po 8 voice i 3 data, odnosno 11 pretplata (flex team). znam da je, kao i ja, plaćao račune t-amexom (dvostruki bodovi), imao 50 tisuća bodova koje nije mogao iskoristiti produženjem ugovora.
njemu se dogodilo da je imao potrebu uzeti još nekoliko pretplata (ljeto 2011.) za sezonske radnike, a odbili ga (t-mobile) jer je na crnoj listi. pita zašto? kažu ne znaju. pošalje pismeni upit.
odgovore mu:
"Sustavi financijskog osiguranja su uobičajeni i u tvrtkama diljem svijeta te su podržani i zakonima. T-Mobile u svim zemljama primjenjuje sustav za provjeru platežne sposobnosti, a uvjete i kriterije određuje svaka zemlja posebno - ovisno od situacije s kojom je suočena prilikom naplate potraživanja. T-Mobile Hrvatska d.o.o. je razvio sustav za koji se koriste podaci koji su se pokazali kao relevantni temeljem našeg dosadašnjeg poslovanja. Sustav je kao takav u potpunosti objektivan te sukladno realnim podacima procjenjuje korisnike"
Leone, jesi li na crnoj listi nakon raskida pretplate po kojoj si kupio s3?
nisam nista raskidao jer su mi penali preveliki bili .. pa sam slao zahtjev za reviziju, pa cekam sad odg...ugl.ne znam jel jesam ili nisam ..pa sam htio pitati kako to provjeriti i jel moguce da me zbog toga stave jer planiram kupiti jos koje mobitele,pa se bojim d ami ne ce dati .. i jel kad si na crnoj listi vrijedi samo za tebe osobno ili recimo i uza obitelj ?
nisi raskinuo dok možeš koristiti sim karticu
samo za tebe
mom prijatelju (o kojem pišem u prethodnom postu) je boravak na crnoj listi t-mobilea trajao punih mjesec dana. taman koliko je trajala špica sezone kada je trebao osigurati mobitele terenskim radnicima. skinuli ga s liste nakon što im je pismeno hebao sve po spisku, i naravno obrazložio što je time izgubio u svom poslovanju, a što t-mobile u svom tadašnjem i budućem
...
Zadnji uredio Leone : 10-12-2012 u 02:08
MaxTV to go,Bozicna ponuda opet je za 1kn mjesec u kojem se aktivira + 3 sljedeca mjeseca
Bookmarks