Radi li vam slanje SMSa iz moj.t-mobile.hr? Pošalje on SMS, samo ne isporučuje...barem kod mene
Radi li vam slanje SMSa iz moj.t-mobile.hr? Pošalje on SMS, samo ne isporučuje...barem kod mene
Radi, maloprije poslao nekoliko poruka...
Radi li vam uopće Moj.T-mobile portal? Meni jutros javlja da je račun neaktivan, a još jučer sam s njega slao poruke?![]()
Dogodi se to cesto tako. Kasnije probam i radi
iPhone 5s 16 GB
U posljednje vrijeme i prečesto.
Meni od danas portal prvi puta ne radi. Jučer je počelo tako da uopće nisam mogao vidjeti stanje na računu, a sad kaže da nemam niti jedan T-Mobile broj. Ako ga hoću dodati, moram upisati PUK1 koji nemam pojma gdje je... Ne znam je li povezano, ali ne mogu zvati posebne T-Mobile brojeve tipa onih za provjeru +club bodova i slično.
Sad se mogu logirati, ali i dalje ne vidim nikakve podatke o potrošnji...![]()
Užasno loša firma. spori su ao a je rijč o nekoj staroj državnoj (komunističkoj) firmi. Nisu u stanju ni nakon 15 dana obraditi zahtjev upućen telefonom. Tražio raskid ugovora (u T-centru) i još uvijek ga nisu obradili. Ocjena: 1
@Cionn
Mislim da je neka greska jer na web stranici pise ovo za podatkovne tairfe:
Navedene promotivne cijene uključuju popust od 50% do 04.01.2011.
Mozda je ta osoba iz SZK krivo shvatila taj 4.1. (i jos ga pomakla na 12. mjesec)
A u ostalom danas je 7.12. pa nema jos nikakve obavijesti na webu!
T-mobile reklamira NEOGRANIČENO SURFANJE!?!? Zašto govore o neograničenom surfanju kad je to 15 odnosno 30 gb do 6. mjeseca 2011??? Neograničeno surfanje je neograničeno surfanje - FLAT. A ovo njihovo je ograničeno na 15 tj. 30 gb!!!
To je kao da ja reklamiram da prodajem tablete koje liječe rak - ali samo ako ga nisi ni imao nikad!!!
Inace meni taj "neograniceni" internet, stick2carnet odbija spajanje od sinoc navecer. tako je bilo i dan prije, ali samo na par sati. Uzivam u neogranicenoj nedostupnosti interneta.
Zovem broj iz T-mobile mreže, nitko se ne javlja i dobijem onaj milozvučni glasić koji kaže: "Korisnik ne odgovara na poziv"
Nakon toga vidim da mi je poziv naplaćen kao da je uspostavljen - WTF!
Jel to neka specijalna T-mobile fora ili je to do mene (zovem s Tele2 mreže)?
jedan veliki minus za t-mobile prepaid! Imam jedan 098 broj od prvih simpa korisnika i nedavno sam gledao cijenik t-mobile i vidio neke nove tarife, išao sam provjerit koju od tih imam kad ono imao sam neku prastaru tarifu simpa stil u kojem je poziv prema drugim mrežama 3,16 kn+ uspostava, to su cijene od kad sam počeo koristit taj broj! Naravno te tarife više nigdje nema niti se spominje, ono što sam htio reći je kako t-mobile blati pare na ne informiranosti ljudi netko ko ne zna i dalje koristi te najskuplje tarife koje više ne postoje umjesto da su te korisnike automatski prebacili na nove jeftinije tarife!
LOL ali tebi uvijek ostaje tarifa koju si potpisao... što bi oni trebali pretpostavi koja se tebi nova tarifa sviđa?
kao potrošač ti imaš gro kanala kojima se možeš informirat... ako to želiš![]()
kao prvo nisam ništa potpisao radi se o prepaid usluzi, po meni je logično, ako se uvode nove tarife i stare gase (ali te stare nisu uvijetovane nekim opcijama i pogodnostima, znači osnovna tarifa) da se automatski prebaci na noviju najskuplju tarifu, što je i praksa ostalih mreža! Zašto su onda me prebacili sa tarife S1/S2/S3 na simpa stil koji je u prometu od 2005? Onda su i sada mogli automaski prebacit na simpa plan koja se vodi kao najskuplja ili osnovna, aktivna je od 2007!
pa istina je to što kažeš, možda sam ja sad u cijeloj toj priči ispao glup, ali vidjet ćemo na koga će se to s vremenom najviše odrazit!
Zadnji uredio ravilov : 17-12-2010 u 11:38
Zna netko nešto o ovome?
Pošaljite "Simpa" na 9898 do 31.1.2011. i iskoristite dodatnih 400 kn ostvarenih nadoplatom racuna bonom od 200 kn, odnosno 150 kn nadoplatom bona od 100 kn!
Stiglo danas na mobitel.
To je akcija za postojeće korisnike, a više o tome se nalazi ovdje http://www.t-mobile.hr/1/10-10-70-00-00.asp
evo da i ja podilin sa vama jedno negativno iskustvo sa t-mobilon
vako otac mi je u t-mobile mrizi od kad postoji (dok je jos bia broj 099) i već duzi niz godina je na tarifi flex team 300...e sad kako nam je istekla tarifa ja i otac smo se tili pribaciti na flex team 500 da pribacimo mater i brata na pretplatu...e sad kad smo prvi put dosli nismo mogli produziti jer je osta neki račun ne podmiren (mi smo ga platili ali jos im novci nisu sili), tako smo dosli i drugi put i ista stvar...i mi kazemo aj dobro nema veze i dodemo danas 3 put i prije nego smo dosli otac je zva SZK i rekli su nam da smo podmirili sve račune i jos nam je na kuću dosla ponuda da produzimo tarifu jer nam je istekla i mi dodemo u t-mobila odaberemo mobitele koje zelimo i sve se lipo dogovorimo kad odjednom kad je sve tribalo biti gotovo djelatniku izbaci blokadu da se pređemo na tarifu 500 jer nismo kao kreditno sposobni, a nikad nam nisu isključili mobitel svih ovih godina i jos iovako ionako trosimo preko tarife (oko 400-500 kn)...
mislin ti njih tribas moliti da in plaćas njihove usluge...to jos nema nidi na svitu
Vratili se 098 šesteroznamenkasti brojevi u opticaj. Danas dobio.
Imam jednu kritiku u vezi simpa interneta.
Do sada sam koristio simpa internet L paket, bilo je do sada 300 MB za 20 kn.
Danas mi dođe poruka da će mi se za 24 sata aktivirati nova opcija internet L (jer mi je prošlo mjesec dana) od 300 MB za 40 kn!
Zašto su poskupili internet a na sve drugo sada daju 50% popusta??
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
@GT-R
Ne nude 50% popusta na Simpa tarife jer te ne mogu obavezati na 24 mj. kao kod pretplate, a inace su najavljivali da ovaj internet popust vrijedi do 4.1.2011.
Pa ne mislis valjda da ce t-mobile dati nesto jefitno beskonacno!![]()
One day, sky went blue...
Znam da se ne odnosi 50% popusta na simpa tarife, nego sam mislio zašto nisu ostavili još koji mjesec ovaj simpa internet kakav je dosad bio, barem dok ne prođu ovi popusti, bezveze mi je ovo poskupljenje s jedne strane, a s druge sniženja.
I nemogu dobiti SZK već dva dana! Uvjek zauzeto
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ovo gore je gadno...:/
+meni web shop ne radi vec 5 dana..ne mogu produziti ugovor..imam 30k bodova,a nemrem nis s njima
5x szk mi kaze jed. neznamo u cem je problem i toe to...
i boli ih kifla
ono da nemaju nit jedan mob sa svoje liste,ne treba komentirati..najveca mreza u hr si jed. to ne smije dopustit...
Bookmarks