Želim podijeliti svoju noćnu moru sa prelaskom na Tele 2!

Dana 24.8.2011 sam predala zahtjev za prelazak s drugog operatera (T-Mobile) na Tele 2 mrežu. Zahtjev je predan u City Centar One na Jankomiru. Primjerak zahtjeva kojeg mi je dao djelatnik Tele 2 (inače poprilično prepotentan tamnoputi mladić) pregledala sam te utvrdila da su podaci ispravni te isti i potpisala.
Djelatnik je na prodajnom mjestu rekao da će se prijenos dogoditi 28.8.2011te da ću sigurno dobiti SMS poruku da je odobren prijenos broja. Ništa od toga se nije dogodilo.
Bez ikakve SMS poruke ili druge obavijesti, 30.8.2011 moja stara kartica postaje neaktivna te stavljam novu (Tele 2), ali slijedi iznenađenje, dolazni pozivi ne rade a odlazni rade ali to nije moj stari broj već broj nalik na moj stari odnosno umjesto 7 znamenaka „novi“ broj ima samo prvih 6.
Zovem po prvi put službu za korisnike koji me uvjeravaju da je to normalno i da proces prijenosa broja nije završio te da će se to dogoditi tokom dana.
Slijedeći dan opet isto, više puta zovem službu za korisnike koji mi govore da budem strpljiva... Također zovem i mjesto prodaje, i tamo dobivam informaciju da je gore spomenuti djelatnik prilikom sklapanja zahtjeva točno napisao na obrascu broj telefona, ali je bio nesposoban taj isti broj sa svim znamenkama prepisati u računalni sustav. Tu sam razgovarala s gđicom. Antonijom koja je za razliku od SVIH drugih djelatnika s kojima sam razgovarala, kroz sve dane agonije nekorištenja dugogodišnjeg broja, jedina pokazala razumijevanje i pokušala riješiti GREŠKU koju je uzrokovao DJELATNIK Tele 2. Nažalost očito u njenoj moći nije puno, odnosno očito je Tele 2 ne mari za svoje (nove) korisnike.
Tijekom sljedećih dana svakodnevno od službe za korisnike (neljubazno) dobivam zahtjeve da se još strpim jer se radi o kompliciranom slučaju!!!! Kakva farsa....
Također svaki dan gđica. Antonija od strane svojih kolega dobiva obećanje da će se problem riješiti svaki dan do kraja dana. Naravno da te laži od strane svojih kolega i meni prosljeđuje.
Danas je 5.9.2011 i još uvijek nemam svoj broj kojeg koristim već godinama te me nitko ne može već danima dobiti na moj mobitel.
Napominjem da sam u viskom stupnju trudnoće, te mi je mobilni telefon više nego potreban.
Nakon mog zahtjeva za prijenos broja bilo je potrebno 6 (4 radna) dana da Tele 2 dobije odobrenje od strane T-mobile-a te pokrene proces prebacivanja u svoju mrežu. Od kad je napravljen prijenos POGREŠNOG broja do danas prošlo je 6 (4 radna) dana a još uvijek Tele 2 nije ispravio SVOJU pogrešku. Time je pokazao o kakvoj se tehničkoj grešci radi i koliko mu je stalo do korisnika!!!

Zato svi dobro razmislite želite li imati išta s Tele 2 mrežom!

LP
Dinka