Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Unazad mjesec dana, dva puta sam faksirao zahtjev za promjenu tarife (promjena MMP sa 100, na 50 kn; za broj kojemu je istekao ugovor u 12. mjesecu). Niti su izvršili promjenu; niti se javili, ni ništa!
    Nakon zivkanja SZK, saznao sam da za promjenu treba to sam napraviti na portalu. Iako to nije moguće; oni ne znaju da nije moguće. Onda su rekli da treba na prodajnom mjestu, da se ne može faksiranjem zahtjeva (a oni su mi rekli prvi put, da treba zahtjev poslati na fax 095 1000 445). Nakon natezanja, rekli su da opet faksiram. Jesam. Sada već 3. put.
    I što se je dogodilo? Ništa. I dalje je tarifa sa MMP od 100kn aktivna!

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evo i mene

Pozdrav svima,
    čitala sam vaše postove, pa ne mogu a da ne napišem da se i ja kajem otkako sam postala pretplatnik.
    Oni jednostavno nisu normalni.
    Potpisala sam pretplatu u 12. mjesec 2011. i ostvarila pogodnosti Božićne ponude tj. svaki mjesec (6 mjeseci) mi se umanjuje račun za 100 kn. Naravno da i nakon tri mjeseca oni nisu u stanju aktivirati mi tu ponudu.
    ja uredno podmirim svoj račun - umanjen za tih 100 kn (zašto bi plačala cijeli račun, zašto bi moji novci stajali kod njih). Kontaktirala sam ih 10 puta, a oni mene ni jednom - u stvari LAŽU da su me kontaktirali....Samo govore da se strpim. Svaki mjesec mi stiže opomena, sve do sinoć kada su mi isključili telefon. U 10 i 30 sam ih zvala i pričala sa njima 20 min, naravno beskorisno, popušila 5 cigareta i nisam zaspala do ponoć ipo, pa sam i zakasnila na posao jutros. Rekla sam im sinoć da ako do ponedjeljka ne srede moj problem da prekidam preplatu. Mislim da su oni po ugovoru u krivu jer tamo stoji nešto ovako: ako vas ne kontaktiraju u roku od 15 dana.... ako se ista pogreška ponovi dva mjeseca za redom... možete prekinuti preplatu... Plaćam račune na vrijeme i stvarno mi ovo nije potrebno. Uputila sam prigovore putem telefona, putem "Pitaj Anu", putem MojTele2 , putem facebooka (nakraju su me izbrisali sa fb - jer im se ne sviđa da javno govorim). Niko mi nikad nije odgovorio ništa osim da se strpim. Ne razumim da ONI NISU U STANJU KLIKNUTI JEDAN GUMB I aktivirati mi moje pravo....

Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad je tako raskini pretplatu i potraži sreću negdje drugdje. A prije toga se izbori za ono što ti pripada. Sretno u natezanju!
    Tele2 vs korisnik 1:0

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e marex marex.....puno živaca trošiš....
    sa t2 se nikad..ama nikad nne potpisuje pretplata....da si pratila ijedan forum vidjela bi razloge....
    e sad radis puno gresaka.....prije nego odes u ludilo nazoves ''udrugu potrošač''..ljudi ti mogu savjetima pomoći a i oni ih čak kontaktiraju....
    a ja sam svoje probleme rjesavao nekad pozitivno a nekad negativno....ali da bi te szk(ekipa neradnika kojih ima premalo) donekle shvatio ozbiljno da rjesi tvoj problem morala si biti dosadna osoba..a to znaci zvati ih po 20 puta na dan ako treba....ja sa ih znao zvati svakih pola sata kad sam radio nocu....i svaki puta sam trazi odgovor...kad ti kazu da ce te sutra nazvati to ne znaci nista...ti im kazes da te nazovu za 10 minuta ..neslusas njihovo blebetanje....samo dosadjujes....
    sretno sa odlaskom iz t2 pretplate....i nikad nemoj uzeti pretplatu nigdje....

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1