Dakle, pretplatnik sam vec tri godine i sve racune do sad sam placao putem trajnog naloga (amex kartica). u 12. mjesecu sam vidio kad posaljem tpo da mi i dalje pise da dugujem 266,94kn, sto mi je bilo malo cudno. kad mi je dosao amex racun za 11. mjesec sam vidio da se tele2 nije naplatio. znalo se to i prije desavati, onda bi mi sljedeci mjesec zaracunali dva mjeseca. i ok, prode taj 12. mjesec, u njemu sam potrosio 233kn. i dolazi amex racun za 12. mjesec, vidio da se tele2 opet nije naplatio. racuni mi stizu kuci ali oni prekrizeni gdje pise trajni nalog. zovem ja tele2 SZK i tamo mi gospoda kaze da ne brinem nista, da ce oni to rijesiti s amexom. i ok, pustim ja to. sve dok mi danas nije stigla opomena da ce mi "ograniciti usluge" ukoliko ne platim 266,94kn do 21.01. (sutra). naravno popizdio sam. zovem ja njih, tip iz SZk mi mtvohladno kaze da platim to na posti sa opcom uplatnicom i ako zelim opet trajni nalog da odem u njihov centar, zatrazim trajni nalog. to mi ne pada na kraj pameti, ja ga nisam niti raskidao, necu ga opet niti sklapati. rekao sam mu da to rijese kako znaju i umiju, da su ga oni raskinuli i da opet pokrenu, da to nema veze samnom.
e sad, jedna zanimljiva cinjenica. pise ako 30 dana nakon tog "ogranicenja usluga" (dakle 30 dana nakon 21.01.) ako ne platim racune ce mi biti prisiljeni trajno iskljuciti sim karticu i raskinuti Ugovor o Pretplanickom odnosu. ja sam vezan jos 10 mjeseci sa tele2 i na taj nacin bi se rijesio pretplate njihove. nazvao sam opet SZK i gospoda mi je rekla da bi tako "prisilno raskinuli ugovor". na moje pitanje gdje je tu logika jer onda svatko moze potpisati ugovor na 24. mjeseca, uzeti jeftiniji mobitel, dva mjeseca ne placati pretplatu, tele2 ce ga iskopcati i raskinuti ugovor, onda naknadno platiti svoja dugovanja i biti slobodan od ugovora, a tele2 ga nece moci kazneno goniti, onda mi je rekla "svatko ima pravo na svoje misljenje". tako da ovim pute porucuje tele2 zaposlenicima koji citaju ovaj forum (ako ga uopce vise itko i cita) da su njihove reklame iste kao sto im je tvrtka - mafijaska.
EDIT: P.S. ne moram niti napomenuti da sam ulozio prigovor prije 10 dana na taj racun od 266,94kn jer su me zakinuli za 70tak kuna, jos dan danas mi se nitko nije javio.

Odgovori uz citat

Bookmarks