@admiral...
poslao sam na prigovori@nesto prvi prigovor na koji mi je odgovoreno nevezano i beskorisno...navodio sam pogrešne informacije o potrošnji, a oni su mi odg da tu informaciju mogu dobit pozivom na taj i taj broj...strašno...nakon tog sam im poslao dugačak prigovor u kojem sam se naveo sve što nevalja od pogrešnih obračuna, diskriminacije pretplatnika spram prepaid korisnika, da nisu odgovorili na prigovor kako su pravilnikom vezani odgovoriti i td. na to su mi se ispričali na neugodnostima i da mi je prigovor u obradi. Kako znam da opet neće ništa napraviti sam sam zbrajao potrošnju u računu i došao do pogrešaka pa im to poslao i poslao im pogrešne inf koje mi od tada daju. Pozivao sam se na onaj čl.22. pravilnika jer mi je bitno da prvo priznaju svoju pogrešku, a onda ću se pozabaviti raskidom ugovora.Tj navest ću im sve gore navedeno, pa nek si sami biraju, uz naravno dokaze. a ako sve to odbiju šaljem i trećoj instanci HAKOMU.
A za promjenu obračunske jedinice nisam znao, kao vjerujem i ostali, sve dok mi račun za 10mj nije došao...a u čl.12 st.2 pravilnika stoji:

(2) Operatori javnih komunikacijskih usluga, sukladno Zakonu, obvezni su pisanim ili elektroničkim putem, na način razumljiv prosječnom korisniku, obavijestiti korisnike unaprijed plaćene usluge (pre-paid) i korisnike koji usluge plaćaju po ispostavljenom računu (post-paid), o promjeni općih uvjeta poslovanja i cjenovnih sustava koje se na njih odnose. Ova obavijest je besplatna za sve korisnike.

...što nisu učinili...

@hp compaq
imam dva broja u 095 i za jednog se još svađam a drugog sam prije 2 tjedna prebacio...taj drugi operater na kojega prebacujete broj riješeva sa tele2 prebacivanje...tako su mi rekli, a da tele2 u tom slučaju jedino može prolongirati i zavlačiti s time...i u pravilniku (gore link) piše o raskidu prebacivanjem