Ja ih se želim riješiti, pa makrar platio 6 mjeseci po 150kn, koliko sam pod ugovornom obvezom. Iz tog razloga sam jučer zvao SZK, da vidim što učiniti, da s njima raskrstim i prebacim broj drugom operateru. Treba poslati pismeni zahtjev za raskid ugovora, kopiju osobne. I tada mi kaže, ako slučajno ne želim ukinuti broj, nego ga prenjeni u prepaid, da to obavezno treba naznačiti.
Ja kažem, gospojici da neću ni jedno ni drugo, već jednostavno isplatiti šta sam im dužan, i bez ugovora, ići drugom operateru. Tada mi govori da to nema veze s njima, već da se moram raspitati kod tog "novog" operatera, što i kako. Pa šta ima novi operater veze sa tim? Ja tamo mogu podnjeti zahtjev za prijenos broja; koji će mi naravno biti odbijen, jer sam u Tele2 pod ugovorom. Valjda moram najprije raskrstiti sa Tele2, da bi kod novog operatera zahtjev "prošao".
Što mi je činiti?
Još jedanput, u Tele2 SZK nisam dobio odgovor. Kao nikad do sad, u ove 4 godine koliko sam kod njih. Pun mi ih je k.... I najozbiljnije razmišljam da platim to što imam platiti, i odlepršam, ...

Odgovori uz citat

Bookmarks