Čim u 12. mj mi istekne pretplata prenosim broj na bonove. Nakon toga kada se mogne prenosim na bon-bon. I ja sam nagovarao sve da prijeđu na tele2, sada ću lijepo opet nagovoriti da prijeđu na bonbon. Uzeo pretplatu zbog dobrog mobitela k850i, platio ga 700kn i pretplata 150kn...To mi stvarno nije trebalo. Kao prvo, mobitel je išao jedno 3-4 puta na servis, sam sa morao nekoliko puta raditi nadogradnju softwera zbog BROD-a (crkne mob). Uz pretplatu od 150 kn na dvije godine još sam morao dati 700kn - koja sam budala bio...

Prije par tjedana sam kupio samsung preklopni u konikomu (dekodiran naravno) za 800kn. Broj u uzeti bonbon i nadoplatim 40 kn mjesečno i pričam sa svima u obitelji...Tele2 je bio najjeftiniji...sada više nije. Pretplatu općenito neću uzeti više nikada!!! A ne pada mi ni na pamet ganjati naj mobitel mjeseca. Imam mob s kojeg mogu nazvati, poslati sms, malo na net, ima i kameru šugavu. Ako ga i izgubim nije mi žao...nemam pretplatu, nije bio skup. Osim toga je i pouzdan - ne crka!

Tele2 se pridružio ostalim "velikim" operaterima. Možda nije nikada ni bilo razlike...možda smo samo mi to silno željeli da tele2 bude bolji nego T-mobile i Vip.

Imao sam pretplatu na vipu - opekao sam se masno! Imao sam pretplatu na T-mobile - opekao se također. Tele2 pretplata me je manje koštala ali također se nisam usrećio...

Zaključak: Broj na bonove, mobitel za gotovinu (onoliko dobar koliko gotovine imaš u džepu). Mrežu biraš ovisno o trenutnoj ponudi!