Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao djibuti Pregledaj post
    Ne brini, znaju oni tvoju potrošnju, i dobit ćeš izlistane sve pozive, a i vjeruj mi naplatit će ti ih.
    Jednom u 24h je zapravo dovoljno, druga stvar je što ti ponekad ne odgovori na prvu poruku, pa pošalješ opet pa ti vrati da je provjeru moguće izvršiti jednom u 24h. Ali ako ta provjera radi, jednom u 24h je sasvim dovoljno, ipak je ta provjera besplatna, a u pitanju su 2 poruke koje oni ako si na tmob signalu moraju njima plaćat.
    Ja sam još neko vrijeme pod ugovorom, ali ako ovo ne promjene odoh.
    Treba i provjeriti dal se može raskinut ugovor, s obzirom da je ovo mjenjanje uvjeta pod kojim sam potpisao. Jer tada je bila zajamčena provjera troškova, ovo sad je drek.
    je dovoljno je, no bilo bi lijepo da znam potrošnju bar jednom u dvadeset (20) dana, jer istu ne znam za ovaj mjesec, a to me nervira, nemam kontrolu troskova! sto da sam recimo potrosio 150kn dosad?? a moji racuni ne idu preko 80kn, i ne zelim vise od toga davat (zato i imam mmp 50kn)

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cickova13 Pregledaj post
    je dovoljno je, no bilo bi lijepo da znam potrošnju bar jednom u dvadeset (20) dana, jer istu ne znam za ovaj mjesec, a to me nervira, nemam kontrolu troskova! sto da sam recimo potrosio 150kn dosad?? a moji racuni ne idu preko 80kn, i ne zelim vise od toga davat (zato i imam mmp 50kn)
    Točno nemaš kontrolu troškova, ono što znaš je da nisi potrošio svoj MMP ako ti javlja da je potrošnja 0. Ako ti javlja 13kn, onda to zbroji s MMP. Izgleda da po novom prikazuju samo iznos koji potrošiš izvan MMP.

Ma uostalom treba izgleda još pričekat jer su nesposobni, a sustav je u rasulu. Neki dan su mi poslali poruku gdje mi zahvaljuju na uplati xy kuna, nakon toga na tpo javlja da je potrošnja 0kn, dugovanja 0kn. A sada na 444 mi javlja da imam dugovanje, odnosno tih istih xy kuna.
    Zadnji uredio djibuti : 23-10-2010 u 19:34

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao djibuti Pregledaj post
    Točno nemaš kontrolu troškova, ono što znaš je da nisi potrošio svoj MMP ako ti javlja da je potrošnja 0. Ako ti javlja 13kn, onda to zbroji s MMP. Izgleda da po novom prikazuju samo iznos koji potrošiš izvan MMP.

Ma uostalom treba izgleda još pričekat jer su nesposobni, a sustav je u rasulu. Neki dan su mi poslali poruku gdje mi zahvaljuju na uplati xy kuna, nakon toga na tpo javlja da je potrošnja 0kn, dugovanja 0kn. A sada na 444 mi javlja da imam dugovanje, odnosno tih istih xy kuna.
    ok, nisam siguran jel ta info tocna, da javlja samo van mmp, al ak tak javlja, onda oni rade downgrade sustava. nema kontrole troskova... sto rec, razocarenje, al jbg kolko love tolko muzike . bumo vidli kad mi racun dodje

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1