= Citat = Izvorno postao Goodman Pregledaj post
Ja sam je mjenjao na Vipu i proradila je za 10-tak min. Naravno nepricamo sada o Vipu ali uglavnom hocu reci da ako je sve ok kartica bi se trebala brzo aktivirati, a to 24h je njihova 'sluzbena fora'.

Da sam ostao na VIP-u, sve bi to "šljakalo". Valjda; bar uvijek je.

Tu je situacija takva da na prodajnom mjestu kaže čovjek neka probam nakon sat vremena. Pa ako nije opet i tako.
Prošlo 18 sati, pa sam poslao mejl SZK. Prošlo 24 sata pa sam zvao SZK. Javljanje operatera zahtjeva dulje vrijeme čekanja (to je uvijek, zvao u 8 ujutro, ili 8 navečer, ili u gluho doba noći). Javlja se gospoja, kažem u čemu je problem. Dobio sam, kaže, službu za pretplatnike. Naravno, rekoh, kad zovem sa broja na pretplatu. Kolege u prepaid službi su zauzeti.
...
Pitam ju ako zna slučajno koliko to obično traje; jer mi je na prodajnom mjestu rečeno neka probam već nakon sat vremena, a sada je prošlo više od 24 sata. Kaže ona, ne gospodine, 24-48 sati.
Ako oću, napisat će ona nalog, pa će mi se javiti netko iz službe za prepaid kad provjere kada bi to mogli uključiti. Rekoh, može, neka me malo nazovu.
Od tada prošlo sada već 6 sati, nitko nije nazvao. Niti odgovorio na onaj mail od jutros.
Niti aktivirao karticu, naravno.

Sad, sve je to okej, to mi je broj na bonove koji gotovo i ne koristim (održavam ga na životu jer su mi pozivi između tog broja i mog broja free; pa možda to zatreba u nekoj budućnosti). Ali da mi je to situacija sa primarnim brojem, ne znam što bih. Stvarno.
Ili pak netko kome je to službeni mobitel i koristi ga za posao.

Meni stvarno ni najmanje nije jasno zašto bi trebala dva dana za to "prespojiti".