Stara crvena mi recimo ne radi u desireu, a nisam jedini slucaj. Ugl kad je zamjena besplatna, sto da ne?
Stara crvena mi recimo ne radi u desireu, a nisam jedini slucaj. Ugl kad je zamjena besplatna, sto da ne?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Moram reći da me Tele pomalo razočarava sa izgradnjom mreže.
Dionica ceste Krčki most -Njivice na otoku Krku katastrofalno pokrivena, trajektno pristanište Merag na otoku Cresu signal neupotrebljiv.
ALO TELCI takva pokrivenost cesta i turistički tarifni paket ne idu zajedno. Navedene su lokacije vrlo frekventna područja u turističkoj sezoni i svakako bi bilo operaterima trebalo biti interesantno pokriti takve lokacije.
Prvih par godina rada ovo sam još i mogao tolerirati ali sada me sve više živcira.
Ja s obzirom da često putujem razmišljam da jedan broj ipak prenesem kod nekog od starih operatera jedino me cijene još drže.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
eto, nakon 3 godine problemi...
mail koji sam im poslao da ne tipkam ponovo o cemu je rijec:
5 dana ni glasa ni mejla od tele2, ali je racun uredno pusten na trajni nalogPoštovani,
ulažem prigovor na račun za 7. mjesec 2010. godine. Iznos od 497kn nije realan i nastao je kao Vaša greška. U razgovoru sa službom za korisnike rečeno mi je da je data promet na mojem mojem mobilnom uređaju registriran kao promet preko T-mobile roaminga, što nije istina. U trenutku kada sam koristio data promet imao sam aktiviranu opciju MB500 i cijelo vrijeme je korišten na tele2 signalu (otok Pag, Novalja). Uređaj koji koristim (HTC Hero) ima opciju da zabrani data promet ako sam u roamingu (uključujući i nacionalni roaming s T-mobile-om), tako da nije moguće da sam taj promet napravio preko t-mobile mreže.
Molim Vas da riješite moj prigovor prije nego račun pustite na naplatu preko trajnog naloga (Amex).
Vaš korisnik sam treću godinu i zadovoljan sam Vašom uslugom, zato Vas molim da u obostranu korist što brže riješite nastali problem.
Hvala na pažnji i lijep pozdrav,
jebes korisnika i redovnog platisu...
opcije? sta da radim? imam jos ugovornu obvezu do 6. mjeseca 2011., a toliko sam ljut i razočaram da bih najradije ga otišao raskinuti...
www.oldiesclan.com
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Jesi li sto posto siguran da nisi bio u t-mobile roamingu! Necu da kazem da nisi u pravu ali kod ovih "pametnih" telefona (ja imam symbian) kao i kod PCa nikada ne mozes biti sto posto siguran da se nije nesto resetiralo. Ja sam takodjer namjestio na mojoj Noki da se rucno spaja na Tele2 i kad jednog dana otkrijem da je namjesteno na automatski?!?!
Zadnji uredio 10aLEX : 13-08-2010 u 15:25
Bookmarks