Ono što nevalja je taj fakin roming! Kada sam na selu gdje nema Tele2 signala ako sam ostavio na automatsko biranje signala onda mi izabere neki nepostojeći tele2 signal koji je preslab, nemam pojma od kud ga nađe....a ima ful jak T-mobile! Tako da moram stalno prebacivat ručno T-mobile / Tele2. To je zato jer su zabranili T-mobile u Osijeku i većim gradovima...Prije sam imao stalno na T-mobile i nema problema. Ovako moram ručno birati stalno kad dođem u Os, isto tako kada izlazim iz OS.. ili kad dolazim na selo, ili kad ulazim u područje gdje ima Tele2... Zafrkancija! Zašto su zabranili T-mobile signal na pojedinim područjima ako nisu uveli svuda svoj signal!?
Inače, koliko para toliko muzike. Jeftini su, ali moglo bi i jeftinije. Tomato ima 0,29 kn pozive. Kvaliteta zvuka u slušalici im je također lošija nego kod T-mobile, Vipa ili recimo ERONETA iz bosne. Koristio sam nedavno Eronet, živim u pograničnom području... 6KM =1000minuta prema jednom broju. Stavio sam karticu u svoj SEK850i i drastično je jasniji i glasniji zvuk u slušalici nego kod Tele2. Kvaliteta je zvuka lošija u Tele2. Možda je to do frekvencije koju koristi Tele2. Zato mi Tele2 signal ne smeta digitalnoj televiziji na kompu, dok T-mobile smeta. Slika se odmah zamrzne i šteka, čim netko nazove ili pošalje poruku na T-mobile!
Još jedna loša stvar je preskupi mobiteli na pretplatu. Ako potpisujem pretplatu na 2 godine 150 kn mjesečno, očekujem onda mobitel odličan za kunu, ili neki najbolji HTC za 1500 kn...a ne oni stave mob vrijednosti 4000kn na pretplatu 2 god 150 kn 2999 kn!?! Nekih bijednih tisuću kuna jeftinije. A isto takva je i cijena kada padne vrijednost mabitelu nakon godinu-dvije....i dalje cijena stoji nebu pod oblake...
Tako sam uzeo prije 2 godine K850i na pretplatu 150 kn i platio ga odmah 700 kn - to je stvarno previše! Sada vidim c905 za 800 kn - a bio je toliko otprilike i prije 2 godine - možda sto kuna skuplji... I zašto da onda uzmem pretplatu, naravno da ju neću produžit sada. Kupit ću mobitel u trgovini (možda će me izaći 200-300 kn skuplje).
Govorim to jer sam im dao 3600 kn kroz 2 godine ( a dao sam i više jer su računi mjesečni bili 200 kn). Zna se šta bi trebla pretplata značiti: mobitel za 1 kunu!

Odgovori uz citat

Bookmarks