= Citat = Izvorno postao Smartguy Pregledaj post
definitivno da možeš jer imaš i više nego valjan razlog. Gdje se nalaziš prvo? Jer kako je tele2 više nije toliko dobar sa t-mobileom onda su im negdje ukinili pravo na korištenje njihove infrastrukture. Probaj ako ti ovi već u kor. službi. nisu predložili otić pod postavke mreže ili tako nešto i traženje ili operater ili neštu u tom smislu: Uglavnom nudit će ti se automatski ili ručno podešavanje ti odaberi ručno i odaberi t-mobile ako ti dopusti.

(btw. pretpostavljam da ti ovo neće uspjet jer vjerovatno si već bila na tmobile signalu koji je u međuvremenu "zabranjen" za tele2)
Upravo tako. Sve sam to već pokušala, a tlak mi je diglo kad sam konačno našla signal i to 2 crtice, i da ću uspostaviti poziv i oni mi kažu poziv nije dopušten.
Čitala sam malo njihov OUP i tamo kažu da moram platiti račun radi malih tehničkih poteškoća. Ali ovo nisu male poteškoće, to je ozbiljan problem i prekršaj, jer mi uredno naplaćuju uslugu koju mi ne pružaju. To je kao da platim račun u Pevecu, a oni mi ne daju moju vrećicu.