Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    3.907
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.907, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo da se i ja pohvalim isključili mi karticu 26.10 nako što je nisam nadoplatio od 11.04.2009 taman kad sam je mislio nadoplatit i sobzirom da je rok bio 270 dan za nadoplatu od zadnjeg istečenog bona, da bi mi danas javili da su se uvjeti promjenili od 27.10.2009 da je sad rok 6mj. ne više 9.mj. kao prije ma molim te lipo i ja kao na dar isključen dan prije objave uvjeta!!!!

još za nefalit oni gospodin to meni sve bahato nekako kao da sam ja nešto u krivu što im sustav neradi kako treba!!?( famozna služba za korisnike) zalio se pa ćemo vidit što budu rekli odgovorit u roku 48h ako nebude pozitivno za mene ode ja isvi moji ukućani na tomato pa nek se he.. lipo školski!

nisam za nikog vezan pupčanon vrpcom pa ni za njih? imali ko kakvih iskustava s pritužbom kod njih??

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao branuschi Pregledaj post
    evo da se i ja pohvalim isključili mi karticu 26.10 nako što je nisam nadoplatio od 11.04.2009 taman kad sam je mislio nadoplatit i sobzirom da je rok bio 270 dan za nadoplatu od zadnjeg istečenog bona, da bi mi danas javili da su se uvjeti promjenili od 27.10.2009 da je sad rok 6mj. ne više 9.mj. kao prije ma molim te lipo i ja kao na dar isključen dan prije objave uvjeta!!!!

još za nefalit oni gospodin to meni sve bahato nekako kao da sam ja nešto u krivu što im sustav neradi kako treba!!?( famozna služba za korisnike) zalio se pa ćemo vidit što budu rekli odgovorit u roku 48h ako nebude pozitivno za mene ode ja isvi moji ukućani na tomato pa nek se he.. lipo školski!

nisam za nikog vezan pupčanon vrpcom pa ni za njih? imali ko kakvih iskustava s pritužbom kod njih??
    Apsolutno identican slucaj kod mene!
    Jedina je razlika ta sto moj rok od 270 dana tece od 19. 03. 2009. i na racunu sam imao neiskoristenih 60-ak kuna.
    Iz Tele2 centra su me maltene otjerali s "Kakvih 270 dana? Nikad nisam cuo za 270 dana!" Nisu spominjali nikakve promijenjene uvjete. A i ako je to, ne kuzim kako se to na takav nacin, tj. retrogradno primjenjuje? Pa onda mogu ukinuti sto zele, kada zele i kako zele! Ne bih nista rekao da su me bar obavijestili na bilo koji nacin o roku nadoplate, odnosno izmjenama, a ne samo tako iskopcali broj (a taj broj imam prakticki od dana dolaska Tele2 na nase trziste)!
    Na SZK-u su, medjutim, rekli da se dogodila greska i da ce me kontaktirati. Naravno da me nisu kontaktirali. Uglavnom, jako lose ponasanje...

Jesi li im predao prituzbu? Ako da, kome, kako? Moze i na PM!

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    3.907
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FlowBlow Pregledaj post
    Apsolutno identican slucaj kod mene!
    Jedina je razlika ta sto moj rok od 270 dana tece od 19. 03. 2009. i na racunu sam imao neiskoristenih 60-ak kuna.
    Iz Tele2 centra su me maltene otjerali s "Kakvih 270 dana? Nikad nisam cuo za 270 dana!" Nisu spominjali nikakve promijenjene uvjete. A i ako je to, ne kuzim kako se to na takav nacin, tj. retrogradno primjenjuje? Pa onda mogu ukinuti sto zele, kada zele i kako zele! Ne bih nista rekao da su me bar obavijestili na bilo koji nacin o roku nadoplate, odnosno izmjenama, a ne samo tako iskopcali broj (a taj broj imam prakticki od dana dolaska Tele2 na nase trziste)!
    Na SZK-u su, medjutim, rekli da se dogodila greska i da ce me kontaktirati. Naravno da me nisu kontaktirali. Uglavnom, jako lose ponasanje...

Jesi li im predao prituzbu? Ako da, kome, kako? Moze i na PM!

jesam preko SZK treba bit uporan rekli su odgovorit u roku 48h čekam do sutra navečer ako ništa nebude idem na reklamacije preko e-maila i usporedno državnom insprktoratu jer su po zakonu dužni odgovorit na pisani prigovor u roku 15dana pa budemo vidili što će bit!!

u svakom slučaju javim!

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jesam preko SZK treba bit uporan rekli su odgovorit u roku 48h čekam do sutra navečer ako ništa nebude idem na reklamacije preko e-maila i usporedno državnom insprktoratu jer su po zakonu dužni odgovorit na pisani prigovor u roku 15dana pa budemo vidili što će bit!!

u svakom slučaju javim!
    Evo da javim ja... Naime, ubrzo nakon mojeg posta zvali su iz Tele2 da me obavijeste da su reaktivirali karticu i vratili mi iznos koji sam imao prije!
    Rekli su da su promijenjeni uvjeti i da je sada rijec o 180 dana i da je zbog toga broj ugasen, a kako me nisu ranije obavijestili o tome, nisam ni mogao znati.
    Dakle, sad je sve ok. Izgleda da je bitno na koga naletis na SZK-u, a mozda su tek danas poceli rjesavati ovakve probleme (sigurno ih ima jos dosta) pa ce vjerojatno i tebi ubrzo rijesiti. Ja sam ih zvao u ponedjeljak!

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    3.907
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evo i meni danas uključili i ispričali se!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1