Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iskreno, gotovo sve si krivo protumacio, vidim da si odabrao stranu koju ces "braniti", mozda radi polemike, mozda iz neke satisfakcije ili neceg treceg, nije bitno. politicare, vladu i nam mentalitet necu petljati u ovo raspravu. ovo se tice iskljucivo tele2 i nikog vise (cak i spominjanje t-com, t-mobilea, VIPa je nepotrebno).

znam koja su moja prava, znam koje korake mogu poduzeti da se rijesim ugovorne obveze sa tele2. ali neces vjerovatni, to mi nije cilj. ja cu ispostovati svoj ugovor do kraja, za razliku od njih.

ja jedino sto zelim je da pokazu neki znak paznje, izadu u susret na bilo koji nacim. ako hoce, super, mozda i produzim. ako nece, ode ja kad mi istekne ugovor. cist racun, duga ljubav.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    3.605
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.605, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    iskreno, gotovo sve si krivo protumacio, vidim da si odabrao stranu koju ces "braniti", mozda radi polemike, mozda iz neke satisfakcije ili neceg treceg, nije bitno. politicare, vladu i nam mentalitet necu petljati u ovo raspravu. ovo se tice iskljucivo tele2 i nikog vise (cak i spominjanje t-com, t-mobilea, VIPa je nepotrebno).
    Sorry, nije mi do prepucavanja pa necu reagirat na ovo gore. Ti slobodno i dalje proizvaj sugovornike da "brane" one sa kojima se ti ne slazes.

znam koja su moja prava, znam koje korake mogu poduzeti da se rijesim ugovorne obveze sa tele2. ali neces vjerovatni, to mi nije cilj. ja cu ispostovati svoj ugovor do kraja, za razliku od njih.
    Pa onda problema nema. Cini i dalje sve na sto se se obavezao od prethodnim uvjetima, ocito mozes prec preko ovog kako se Tele2 ponasa, stoga ne kuzim u cemu je problem. I ja sam kod Tele2, i to bez obaveze, dakle svaki dan mogu prec kod drugog operatera (uopce ne "kuzim" ljude koji potpisuju obaveze na >12 mjeseci).

ja jedino sto zelim je da pokazu neki znak paznje
    Trudim se da ne komentiram ovo.

, izadu u susret na bilo koji nacim. ako hoce, super, mozda i produzim. ako nece, ode ja kad mi istekne ugovor. cist racun, duga ljubav.
    Pa i ja bih volio da mi nekako kompenziraju ovo najnovije poskupljenje, ali necu cmizdrit na forumu ako mi operater ne izlazi u susret. Ja razumijem poslovnu politiku Tele2 (barem onolko koliko sam upoznat s brojkama) i to mi je bitno, kao sto mi je i bitno da na meni nemaju >30% marze poput drugih operatera. Kad zelim emocionalnu satisfakciju onda odlazim kod cure, ako nemam cure a ocu seks, uvijek mogu otic kurvi. Jebi ga, ljudi se snalaze da zadovolje svoje potrebe, ako si nesretan kod Tele2 onda odi kod nekog kod koga ces biti sretniji, ne kuzim zasto se toliko patis? Ako je tvoj odgovor: "ali kod drugog cu bit jos nesretniji" onda ces sam sebi dat odgovor na pitanje zasto se Tele2 ne uvlaci svojim musterijama u guzicu.
    Zadnji uredio agam : 26-09-2009 u 13:50

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao agam Pregledaj post
    Sorry, nije mi do prepucavanja pa necu reagirat na ovo gore. Ti slobodno i dalje proizvaj sugovornike da "brane" one sa kojima se ti ne slazes.

Pa onda problema nema. Cini i dalje sve na sto se se obavezao od prethodnim uvjetima, ocito mozes prec preko ovog kako se Tele2 ponasa, stoga ne kuzim u cemu je problem. I ja sam kod Tele2, i to bez obaveze, dakle svaki dan mogu prec kod drugog operatera (uopce ne "kuzim" ljude koji potpisuju obaveze na >12 mjeseci).

Trudim se da ne komentiram ovo.

Pa i ja bih volio da mi nekako kompenziraju ovo najnovije poskupljenje, ali necu cmizdrit na forumu ako mi operater ne izlazi u susret. Ja razumijem poslovnu politiku Tele2 (barem onolko koliko sam upoznat s brojkama) i to mi je bitno, kao sto mi je i bitno da na meni nemaju >30% marze poput drugih operatera. Kad zelim emocionalnu satisfakciju onda odlazim kod cure, ako nemam cure a ocu seks, uvijek mogu otic kurvi. Jebi ga, ljudi se snalaze da zadovolje svoje potrebe, ako si nesretan kod Tele2 onda odi kod nekog kod koga ces biti sretniji, ne kuzim zasto se toliko patis? Ako je tvoj odgovor: "ali kod drugog cu bit jos nesretniji" onda ces sam sebi dat odgovor na pitanje zasto se Tele2 ne uvlaci svojim musterijama u guzicu.
    dosadan si sa marzama. ovo je forum i tu smo da raspravljamo o nekim stvarima, a posto je ovo podforum za operatere, a topic se zove "kritike/pohvale", naravno da cemo staviti svoje kritike i pohvale. ako ti to zoves "cmizdriti", uvijek mozes odjebati u troskoku

emocionalna satisfakcija mi ne treba, nego mi treba neko normalno i usluzno ponasanje od strane ljudi s kojim poslujem. ti ocito nisi navikao na takve stvari, to je iskljucivo tvoj problem

a sto se tice recenice "trudim se ne komentirati ovo", bolje ti je da nista ne komentiras, jer ti gotovo niti jedan post nema smisla.

p.s. ako ti smatras da je treca godina ekonomija pohvala s moje strane, onda si stvarno u velikoj zabludi haha
    Zadnji uredio SrKi : 26-09-2009 u 14:35

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    3.605
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    dosadan si sa marzama. ovo je forum i tu smo da raspravljamo o nekim stvarima, a posto je ovo podforum za operatere, a topic se zove "kritike/pohvale", naravno da cemo staviti svoje kritike i pohvale. ako ti to zoves "cmizdriti", uvijek mozes odjebati u troskoku

emocionalna satisfakcija mi ne treba, nego mi treba neko normalno i usluzno ponasanje od strane ljudi s kojim poslujem. ti ocito nisi navikao na takve stvari, to je iskljucivo tvoj problem

a sto se tice recenice "trudim se ne komentirati ovo", bolje ti je da nista ne komentiras, jer ti gotovo niti jedan post nema smisla.

p.s. ako ti smatras da je treca godina ekonomija pohvala s moje strane, onda si stvarno u velikoj zabludi haha
    Srki, molio bi te da se za offtopic obracune sa forumasima neistomisljenicima koristis PMom, a da se ovdje ipak drzimo same teme. Ako imas sta rec o Tele2-u, samo naprijed, provokacije i ad hominem napadi upucnei sugovorniku zaista ne spadaju ovdje. A ti sad sam odluci jel stvarno zelis pokrenut prepucavanje na forumu. To na kojoj si godini fakulteta i to koliko ja doktorata imam stvarno nije nimalo bitno.

Ja kulturno objasnjavam zasto su stvari takve kakve jesu, zao mi je ako u meni vidis dezurnog krivca ali pokusaj kolko tolko argumentirano diskutirat, nema potrebe za ovkavim tonovima. Umjesto tih tonova i prozivanja kako ono sto pisem nema smisla radji napisi koji konkretan argument pa da diskturamo po nekoj osnovi. Ako se ne slazes da marze i poslovni rezultati imaju veze sa ukupnom ponudom (usluga, cijena...) Tele2-a, mozemo i o tome porazgovarat.

Nadam se da ce se strasti malo smirit, ipak smo mi svi na istoj strani a sva sreca da razliciti ljudi imaju razlicite poglede na svijet.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1