Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Threaded View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, 3 dana su prosla od kad sam poslao mail i nisam dobio odgovor (osim onog da je proslijeden pitaj Boga kome).

2,5 tjedna su prosla od kad sam se zalio na racun, nisam dobio odgovor.

@agam, objasni to molim te. studen sam ekonomija na visoj godini, ne trebas mi prodavati pricu o marzama, jednostavi mi objasni neke jednosta stvari tipa zasto im SZK bar ne bude na nekoj razini?
    uzet cu primjer amisa, koji su nitko i nista naspram ostalih operatera na trzistu. korisnik sam vec 2 godine, makar vise nisu najjeftiniji, ali samo zato sto su usluzni i pristojni ne mislim ih mijenjati.

zar je puno traziti od nekog davatelja usluga da se normalno ophodi prema musteriji, da se musterija osjeca pozeljnom? ja to kod tele2 NIKAD nisam osjetio, kao da oni meni cine uslugu, a ne ja njima. sramota.

isto tako vidim da ti spominjes trenutno stanje u gospodarstvu, novi nameti na mobilne operatere. a nama gradanima cvjetaju ruze? ajmo reci i da je ovo bila jedina opcija kod tele2. u tom slucaju, mogli su odabrati potpuno drugi pristup korisnicima. sto se ne bi korisnici puno bolje osjecali da su recimo dobili iskren mail od strane operatera, gdje im je lijepo objasnjena situacija na trzistu, uz molbu da budu strpljivi, da je operateru stalo do njih i da je pitanje vremena kad ce se sve vratiti na staro. ja da sam samo dobio taj mail, ne bi nikad razmisljao da otkazem suradnju. jedan iskren i normalan mail koji trazi potporu.

a ne kao zadnji cigani lazu da mobitele, ne dogovaraju na mail itd. ako smo im mi korisnici bitni, kakav je to prostup. da li su sa tim pristupom uopce zasluzili da opstanu na trzistu?
    da su ponudili 10 besplatih smsova uz objasnjenje da je to najbolje sto trenutno mogu, ja bi bio odusevljen. ali eto, ocito cudnji i nesposobni ljudi vode marketing od tele2. sad ce najebati.
    Zadnji uredio SrKi : 26-09-2009 u 12:34

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika