Izvorno postao
hp compaq
Pa dobro, možda imaš i pravo. Ali, ...
Ima ljudi na prepaidu koji troše više od ljudi na postpaidu, jer eto, žele imati nekakvu kontrolu ili ne znam što, ... Ili pak zbog toga, jer Tele2 jedini, iz ne znam kojeg razloga, više drži do prepaid korisnika nego do postpaid korisnika, što mi nikako nema logike, no dobro, ...
Ja sam konkretno na prepaidu, trenutno. Bio sam do sada na svemu i svačemu, najprije na VIP-u na prepaidu gdje su me derali, pa kod njih na pretplati gdje su me još više derali, pa kod njih ponovno na prepaidu, ... Da bi na kraju završio na Tele2 prepaidu s čime sam načelno zadovoljan.
Od svega isprobanog, mislim da je postpaid ipak puno ugodniji, komforniji, bolji, ... Trebao bi biti i isplativiji, ali to kod Tele2 nije slučaj. Naravno, ako si na postpaidu, i misliš na istome biti neko vrijeme, bilo bi glupo ne iskoristiti priliku i uzeti novi mobitel za sitnu lovu.
S obzirom na sve, a vezano u tarife, mene ionako nije briga, jer nisam od onih što stalno nešto mijanjaju. Ja sam i na VIP-u svega nekoliko puta promijenio tarifu; a na Tele2 imam konstantno knock-out i na tome ću ostati. Nažalost, jer još uvijek, jako mali broj ljudi s kojima komuniciram ima Tele2, iz razloga koji mi nisu poznati, i nisu mi jasni.
Uz nabrojane prednosti i komfornist korištenja postpaida, jedan od razloga zašto ću ponovno prijeć na postpaid je i novi mobitel, budući da mi je gotovo novi KU990 silom prilika uništen, i sad sam na nekom privremenom SE-u s kojim nemam mogućnosti koje su mi potrebne (npr. internet, E-mail, ...).
Ako se meni smiješ u lice, smij se slobodno i dalje, ...
Bookmarks