tako je i sa mnom bilo na vipu...banka je odbila trajni nalog...
tako da je moguce i da banka di ti stari ima racun da je odbila trajni nalog ili nesto, i da zato nije proslo...
tako je i sa mnom bilo na vipu...banka je odbila trajni nalog...
tako da je moguce i da banka di ti stari ima racun da je odbila trajni nalog ili nesto, i da zato nije proslo...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
onda ne znam...makar, ni moja mama nije na crnoj listi a ipak su odbili moj trajni nalog na njen racun
mamin je trajni nalog prosao kad je uzimala pretplatu, za moju pretplatu nije...banka je odbila...
ali dobro, to je ionako kod VIPa...samo sam htjela rec da postji mogucnost da i banka odbije, ali mislim da se to vidi na izvjescu iz banke...
iako, primjetih da su u t2 malo traljavi sto se tice proknjizavanja racuna i inih stvari, tako da...smola
jedino ostaje biti uporan i celicnih zivaca...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pretpostavljam da je odgovor NE, ali da svejedno priupitam, ...
Da li je moguće prebaciti iznos sa računa, na neki drugi račun, odnosno sa jednog broja na drugi (prepaid)?
Prešao bi na pretplatu, a imam tu još na računu love za dobrih 1,5-3 mjeseca
tnx
Bookmarks