A šta da vam ja kažem o tele-2.Pošto sam poslovno vezan uz Njemačku tamo boravim najmanje tri tjedna u mjesecu.12.01 mi dođe obavjest da nisam podmirio račun za 12 mj.,koji je NARAVNO plačen 19.12.Naravno nisam obračao pažnju na to jer mislim si možda radi praznika nisu uspjeli proknjižit.Ali ipak,14.01 mi dođe obavjest da nisam uplatio račun i da mi uskračuju usluge...mislim si ja WTF.Naravno zovem ja službu za korisnike sa Njemačkog broja i objašnjavam im da je račun plačen.sada oni mene traže da ja njima dostavim odrezak uplate???.....hmmm da naravno gospodo evo me odmah ..mislim si ja...samo da sjednem u auto i da napravim 800 km....kreteni.
Napisao sam pismenu pritužbu SZK-e,i naravno kaže da če riješiti žalbu za 48 sati..i tako nakon 5 DANA,stiže mi mail da oni ne mogu ništa napraviti u pogledu toga.Pošto mi je fon full potreban sjeo ja na avion uzeo najskuplju kartu,uzeo račune za sve troškove(za svaki slučaj),pojavio se u prvoj poslovnici tele-2,sa odreskom od plačenog računa...frajer pogleda nešto utipka i kaže..eto to je to sad vam treba raditi.hmmPitam ja njega zašto im tako puno treba..kaže on da je to do banke u kojoj je uplačeno a ne do njih.Da vrag ne bi odnio šalu imao sam još dvije slične opomene radi neplačenog računa iz FINE i ii HP-a,na oba stoji da je uplačeno 14 u mjesecu,a oni nisu proknjižili do drugog mjeseca 10-og...Tako da nije samo do jedne banke,jer se vidi da ju uplačivano u raznim poslovnicama.Mislim si ja OK pošto imam odvjetnika kojeg stalno plačam a niš ne radi,dao sam mu zadatak da ih tuži udruzi za potrošače ,ne znam ni ja na koji sve sud ne,jer mi nije žao novca radi tih pacjeneta,koji zakidaju ljude gdje god stignu.Naravno za desetak dana čete o tome čitati u jutarnjem pošto imam kolegu koji radi u uredništvu a i sam ima takvih problema..E da trebam li reči da sam danas prešao na VIP.,Ajme šta sam sve gore nabaljezgao ali to je samo zato jer sam ljut kaooo..ufff