Pretplatnik sam od prvog dana rada Tele2 u HR.
Krajem 12.2008. zatrazio sam prelazak sa pretplate na BlaBla jer nisam pod ugovorom vec 6 mjeseci.
Trazili su zahtjev i presliku osobne sto sam im i dostavio i receno je da ce kroz nekoliko dana stici nova SIM kartica i da cu biti prebacen.
Polovicom 01.2009. sam zvao sluzbu za korisnike i upitao u cemu je problem i zasto jos nista nije stiglo, rekli su da imaju nekih poteskoca pa ce uskoro to rijesiti.
Danas je 02.02.2009. i nakon par mailova i poziva jos nisu sigurni u cemu je poteskoca i razlog ne rijesavanja problema !
Da sam htio preci na pretplatu vjerojatno (sigurno) bi rijesili odmah.
Eto tek toliko da iznesem svoj slucaj.
Pozdrav![]()

Odgovori uz citat
,14.01 mi dođe obavjest da nisam uplatio račun i da mi uskračuju usluge...mislim si ja WTF
.Naravno zovem ja službu za korisnike sa Njemačkog broja i objašnjavam im da je račun plačen.sada oni mene traže da ja njima dostavim odrezak uplate???.....hmmm da naravno gospodo evo me odmah ..mislim si ja...samo da sjednem u auto i da napravim 800 km....kreteni.
dao sam mu zadatak da ih tuži udruzi za potrošače ,ne znam ni ja na koji sve sud ne,jer mi nije žao novca radi tih pacjeneta,koji zakidaju ljude gdje god stignu.Naravno za desetak dana čete o tome čitati u jutarnjem pošto imam kolegu koji radi u uredništvu a i sam ima takvih problema..E da trebam li reči da sam danas prešao na VIP

Bookmarks