Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vladobrad Pregledaj post
    Evo jedna kritika za tele2:

Prošli mjesec sam zvao SZK da me istekom pretplate krajem 11. mjeseca prebace na bonove, no gospođa mi je rekla budući da sam pretplatnik od samog početka da imam pravo na dodatnih 1000 kn popusta na bilo koji uređaj uz produženje pretplate. Tada sam odustao od prelaska na bonove i rekao da ću im se javiti kad malo vidim uređaje i skupim nešto love. Zovem ih danas jer sam odlučio uzeti SE C905 i javi mi se ista žena i ja joj kažem sve što smo prije dogovorili a ona meni veli da je ona ponuda za popust vrijedila 5 dana nakon mog prvog poziva (naravno da mi to onda nije spomenula) i da je sada popust 500 kn. Eto odjednom promijenili mišljenje... Mislim ponuda je u redu ali zašto rade budale od korisnika, nisu mi trebali ništa spominjati, ovako ispada da su me samo htjeli lažima spriječiti da se maknem s pretplate.
    1000kn popusta na bilo koji mob prilikom produzenja pretplate? znaci izaberem uredjaj od 1000kn na produzenju pretplate, i dobijem ga za nis??? jesi to iskoristio???

ja sam odpocetka na pretplati, i mjesecno im placam u prosjeku 400kn za usluge, to bi bilo jako lijpo od njih ako to stvarno i stoji. ali ocito im se moras "zaprijetit" da prelazis na bonove ili pak prelaskom na drugu mrezu da ti takvo nesto ponude, jer cisto sumnjam da bi sami od sebe to ponudili?
    zna netko nes vise?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, E63
    Operater
    VIP,Tele2, T-mobile
    Bodovi
    16.945
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni nisu ništa rekli kad sam zatražio prekid pretplate, ali ja trošim oko 150-200 i mislim da nisam od prvog dana (možda koji mjesec kasnije) na pretplati.
    T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Godina
    39
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cime Pregledaj post
    ali ocito im se moras "zaprijetit" da prelazis na bonove ili pak prelaskom na drugu mrezu da ti takvo nesto ponude, jer cisto sumnjam da bi sami od sebe to ponudili?
    zna netko nes vise?
    Tako ispada, to su mi spomenuli tek nakon što sam zatražio raskid pretplate. A trošim mjesečno jedva 100 kn, tako da mislim da to i nema neke veze.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Drinktoomuch....
    sta ti mislis kako je raditi u sluzbi za korisnike!?
    kada te nazovu nadobudni likovi koji su popili svu pamet svijeta pa od tebe ocekuju odgovor na svako pitanje!?
    oni operateri tamo,ne znaju sve niti mogu sve provjeriti...
    zapravo oni su obuceni za vrlo uzak spektar poslova...
    tako da nazivati njih ludima ili sl. je totalno GLUPO.

ljudi rade svoj posao.

a sad,profesionalnost i organiziranost SZK,to je vec druga prica.
    to je vise do tele2 i trasncoma,nego do tih operatera sa kojima si ti razgovarao.
    nisu oni koji ti se jave krivi sto ti se nitko nije javio,nego firma za koju rade....jednostavno,nemaju to u sablonu za rad i to je to.
    propust od strane transcoma...kojima je bitno samo koliko poziva prime i koliki je prosjek trajanja tog poziva.
    bezobrazuk,ali to je kapitalizam.
    nitko ko radi tamo,ne moze tebe nazvati na svoju ruku... to mu nije posao.
    nitko ne moze pregledavati tvoje bankovne transakcije bez tvog dopustenja,tj bez predocenja nekog dokaza ...
    a svoj novac moras uvijek vijati.
    nalost u ovakvom svijetu to je svuda tako.

meni je samo zao sto ljudi misle da su radnici u sluzbama za korisnike sveznajuci i da mogu rijesiti sve.
    pa ih i vredjaju i maltretiraju i kojesta jos....a oni su samo radnici koji rade za minimalce(ne samo ovi u tele2 nego i dalje). a tu su posavljeni samo da mogu zaprimiti problem dati neku jednostavniju informaciju i problem proslijediti ljudima koji se bave kokretnim rijesavanjem.
    dakle ti operateri su ni krivi ni duzni uvijek najebali...uviek pod stresom,slusaju svakave ljude na slusalicama,a trpe svakakve sefove i sve to za neke jadne firmice koje nemaju dostojanstvo korisnicima rijesiti probleme,nazvati i ispricati se korisniku za gresku npr.
    a to ne znaci da operateri to ne bi,i da su zato sto ne zovu ludi.
    nisu....samo rade svoj posao onako kako im se kaze onako kakva su im pravila....
    sta da radim,meni je njih stvarno zao sta sve prolaze i cega se sve naslusaju svaki dan

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1