Dobio sam račun za prošli mjesec viši nego obično, pa sam odlučio nazvati SZK da provjerim o čemu se radi. Sve je bilo OK, obzirom da sam još par dana tog mjeseca bio u romaingu, što naravno objašnjava viši račun, ali kada mi je cura sa druge strane linije nabrojala sve troškove, bilo mi je čudno kada mi je rekla da mi je uključen paket od 10 MB za 10 kn za koji sam siguran da sam isključio još prije nekoliko mjeseci. Cura je rekla da je paket uključen i da ga isključim na "taj i taj" način, što sam i napravio čim sam završio razgovor, ali sam dobio poruku da je ta ulsuga dostupna samo za aktivne članove DATA paket akcije, što znači da je usluga isključena.

Ponovno sam zvao, objasnio situaciju, nešto smo pokušali sa ukucavanjem nekog koda i gašenjem te paljenjem uređaja, ali ista stvar, tako da sam morao zvati ponovno da bih uputio prigovor te su me danas kontaktirali i rekli mi da su ga zaprimili i da će usluga koja je kao "neaktivna" biti stvarno ugašena.

Nije problem u tih 10 kuna, ali ako ih ne moram davati, zašto bih, a isto tako moglo se raditi i o nekoj drugoj, većoj cifri.

Zato, provjerite si mjesečne računa i pogledajte što vam se sve naplaćuje, jer možda imate uključene usluge koje su vam kao - deaktivirane.