Meni isto poruke nedavno nisu dolazile, a osobi koja bi poslala je uredno stiglo izvjesce. Prvi put sam mislio da mi je neko drugi otvorio, ali nakon jos par puta sam nazvao szk.

Razgovor je tekao ovako:

Ja: Dobar dan, evo vec par dana mi nekad poruke ne dolaze pa ako bi mi mogli provjeriti u cemu je problem.
Kreten: koju mrezu koristite?
Ja: ?!?!?! Pa vasu.
Kreten: Aha, a jeste li provjeravali broj centra za poruke?
Ja: Tocan je, meni samo nekad poruke ne dolaze, i radi se o do-la-znim.
Kreten: To vam onda moze biti vezano uz kapacitet vaseg spremnika za poruke, jeste li sigurni da imate mjesta
Ja: Da, 100%.
Kreten: Problem takodjer moze biti i u mobitelu vaseg prijatelja, mozda on nema mjesta
Ja: ?!?! Pa on salje meni. I njemu stigne izvjesce! I radi se o vise ljudi!!
Kreten: Onda je greska vjerojatno u vasem uređaju.
Ja: Nije, koristim ovu karticu u dva mobitela.
Kreten: Onda je u tome problem, poruke vam se vjerojatno izgube pri mjenjanju kartice, pokusajte...
Ja: Hocete reci da sam sastrugao poruku noktom sa kartice ili..?
Kreten: Ako vi bas u trenutku kad vam poruka treba stici izvadite karticu moguce je da vam poruka bas u tom trenutku dolazi ali ne stigne jer ste (opet) bas u tom trenutku iskljucili mobitel.
Ja: Jel vi mene zajebavate? Jel vi mislite da sam ja kvantni fizicar pa 10 puta potrefim ugasiti mobitel bas u trenutku kad na njega stize poruka.
pauza
Kreten: A jeste li u tom periodu isli izvan zagreba?
Ja: Jesam
Kreten (slavodobitno): Pa znate tele2 nema potpunu mrezu izvan Zagreba pa je moguce da ste bili prebaceni na T-mobile. Oni vam rade preko GPRS-a, a tele2 poruke isporucuje preko GSM-a pa vam zato nije doslo.
Ja: Pa kakav je to onda roaming koji ne radi? I to mi se JEDNOM dogodilo izvan grada!
Kreten: Evo ovako, pokusajte iskljuciti pa ponovno ukljuciti mobitel, ako se problem ponovno javi nazovite nas opet.
Hvala vam sto ste zvali tele2, proslijedjujem vas na bla bla.

Moje psovanje i vikanje ali NISTE MI POMOGLI ga nije sprijecilo da mi prekine. Malo je falilo da im osobno odem u tu szk i nabijem mu slusalicu u grlo.

Moze li gore?