Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam tarifu Zero Out i 4.4. mi je isteklo 500 minuta. 3.4. sam kupio bon od 100 kuna u nadi da ce mi sutradan uzet 20 kuna naknade. 5.4. (logicno) sam trebao primit novih 500 minuta medjutim doslo je do greske u tele2 sustavu i te minute nisu aktivirane (o tome NISAM obavjesten). Ne znajuci za gresku sam potrosio 80 kuna te mi je cirka 20ak ostalo. Nazvo sam sluzbu za korisnike i zalbu su prosljedili. 48 sati kasnije primio sam poziv iz sluzbe za korisnike koji mi je samo tlak digo. Nista nisu poduzeli, receno je kako "...rijesavaju problem i da cu bit obavjesten, no da razlog za refundaciju, odnosno povratak novca ne postoji, buduci da sam informiran o isteku minuta" (ponavljam, NISAM informiran da nove minute nisu aktivirane).

Na racunu imam 17 lipa.

Zaposlenici u tele2 sluzbi za korisnike su nekompetentni. Na pitanje kako saznati broj sa koje mi je poruka u govornoj posti snimljena nisu znali odgovor. Isto sam pitanje postavio sluzbi za korisnike telefonski (gdje je podnesena zalba nadleznom odjelu, jer na to pitanje u sluzbi za korisnike neznaju odgovor, sa kojega su me 48 sati kasnije nazvali kako bi mi objasnili ono sto sam u medjuvremenu sazno) i putem kontakt formulara sa tele2 stranice. Nedugo nakon sto sam poruku poslo je stigo mail u kojemu pise kako se broj pozivatelja moze saznati ukoliko za vrijeme preslusavanja poruke drzim tipku 7. Dezinformacija kako sam kasnije uspostavio, naime ako zelim saznati broj sa kojega je poruka ostavljena potrebno je za vrijeme preslusavanja stisnuti tipku 6.

Zalosno je sto sam na sav glas hvalio tele2.
    Dobar glas daleko se cuje, losi jos i dalje.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao twenty312 Pregledaj post
    Imam tarifu Zero Out i 4.4. mi je isteklo 500 minuta. 3.4. sam kupio bon od 100 kuna u nadi da ce mi sutradan uzet 20 kuna naknade. 5.4. (logicno) sam trebao primit novih 500 minuta medjutim doslo je do greske u tele2 sustavu i te minute nisu aktivirane (o tome NISAM obavjesten). <\cut>
    Zao mi je, i znam kakav je osjecaj kad te pokradu, jer je i meni bilo isto tako. Procitaj u ovoj temi post #351 pa ces vidjeti da se ista stvar desila i meni. Tele2 me je jako razocarao.
    Zadnji uredio Inovator : 09-04-2008 u 01:01 Razlog: ajmo naucit kvotat

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    bs c 81
    Operater
    teletina
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kupio lg kg 375 po 195 kn,zadnji primjerak,više ga nigdi nema,ima ga po 295 u impuls grad i advende.Prvo iznenađenje umjesto 100 dobio 40 kn,nazovem szk ,oni vele da prvi mjesec dobivam 40 kn,a svaka iduča 3 po 20 kn, bez obzira prebacim li se na zero in ,ja se registrirao dobio 25 kn,dakle imam na računu 65 kuna i pošaljem sms za zeroin ,dobijem poruku da aktivacijom te tarife kupim pravo na promociju nadoplate,dakle več laž szk-a,ako želim da odgovorim sa da,ja odgovorio sa da,dobijem odgovor zahtjev je zaprimljen.Promjena tarife iznosi 35 kuna,potvrdu aktivacije dobit češ sms porukom.međutim poruka ne stiže.Provjerim stanje na računu .Imam 29,44 a tarifa s mukte brojem.Poludim nazovem szk da su mi uzeli 35 kuna a nisu me aktivirali.Reklo,da će moj prigovor rješit u roku od 24 sata,da će me netko nazvat iz službe.Poludim jer sam imao več jedan slučaj kad sam se prebacio sa bonova na pretplatu,i kupio bon od 50 pa bio u osnovnoj knock-out tarifi 1 kunu minut,pa me nisu nazvali,a kads sam ja njih onda rekli da kupim bon od 50,i sve če biti ok i bilo ok.POŠALJEM SMS ZEROMINUTE -MOŽETE ISKORISTITI 1000 MINUTA,POŠALJEM ZEROIN,OPET,DOBIJEM PORUKU ZEROIN TARIFA JE AKTIVIRANA.Nazovem opet szk da sam poslao zahtjev,nisam dobio poruku,a kad pošaljem sms zerominute i zeroin da mi se pojavi da sam na toj tarifi.Pa pitam na kojoj sam tarifi kaže došlo je greška u sustavu pa ste dobili takvu poruku,reče da sam s mukte brojem,pa kaže vi ste uputili prigovor rečem jesam ,jer me nisu aktivirali a uzeli lovu,reče da če me u roku 48 sati nazvat szk u vezi prigovora da vide smijem li biti u toj tarifi.Pa nigdje ne piše da nesmijem,šta su mi uzeli pare,šta piše da imam 1000 minuta i da je zeroin aktivna.Izgleda da ću ih morat zivkat jer oni garant neče zvati.PROBAO SAM ZVATI UZMU MI 70 LIPU USPOSTAVU ,A POSLIJE PO STAROJ CIJENI 3 MINUTE I 10 SEKUNDI NA VIP NAPLATILO MI 4,30 KN.TOTALNO PODIVLJAM AKO SAM U MUKTE ONDA NISU MOGLI PREKO 3,60.Nazovem TELE 2 10 SEKUNDI 85 LIPA.Plačam uspostavu poziva kao u zeroin,a poslije ide kao u mukte broj.Poludim,imam još jedan broj u zeroin pa ću s njime razgovarat,ako ne uspijem s szk-om
    Zadnji uredio morski covik : 09-04-2008 u 01:07

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Microsoft lumia 640 xl
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.005
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.005, Nivo: 18
    Bodovi: 6.005, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zato treba redovito koristiti opciju ''provjera stanja''. Slažem sa da bi mogao reći da si pokraden ak nisi imao mogućnost provjere.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mišo kovač Pregledaj post
    Zato treba redovito koristiti opciju ''provjera stanja''. Slažem sa da bi mogao reći da si pokraden ak nisi imao mogućnost provjere.
    a nebi se bas slozio sa tobom...kakve veze ima provjera sa tim sto ti imas ukljucenu opciju koju normalno koristis i placas je....takodjer ako placas na vrijeme ...na njima je da to sprovode a ne da se ja moram igrati paranoje....

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1