Pohvala: stanje na računu moguće je provjeravati bez ograničenja (prije je bilo jednom u 24 sata)
Krititka: više ne piše na kojoj si tarifi
Pohvala: stanje na računu moguće je provjeravati bez ograničenja (prije je bilo jednom u 24 sata)
Krititka: više ne piše na kojoj si tarifi
Provjereno. Svaka čast, razvijaju se u pravom smjeru. Treći puta danas provjerio. Piše i stanje i tarifa, jedino bi još bilo lijepo kad ne bi pisalo ''dugovanje''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tele2 koristim od samog početka i vrlo sam zadovoljan meni korisnim uslugama i cjenom za navedene usluge. Kvaliteta mreže je osjetno podignuta u protekle 2 i pol godine koliko postoje na našem tržištu.
Kod mene doma smo cjela obitelj na Tele2 Pre-peidu i sve odlično funkcionira. Imamo 2 kikiriki tarife, jednu tarifu 39 i jednu knock-out tako da su nam međusobni razgovori među najpovoljnijima na tržištu, a poruke besplatne (MMS).
Od mene Tele2 ima većinom pohvale te pokoju manje važnu kritiku (nedostatak povoljne podatkovne tarifen - nešto poput WnW, nemogućnost aktiviranja Kikiriki tarife).za Tele2.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Mene isključilo 6.3,a trebalo krajem mjeseca kako sam napisao, došao mi račun 61.50 kuna,inače do 6-og sam potrošio 54 kune,radijsku frenkvenciju mi nije računalo,piše 0.0 radijska frenkvencija na računu,prijelaz tj migracija je sračunata 40 kn,ali 54 -potrošnja(stvarno sam toliko potrošio imao sam jedan jako dugi razgovor, a 25 kuna je minimalna potrošnja za prvih 5 dana,tako piše na računu)i 40 migracija umjesto 94 kune,sračunalo mi 61.50,a ne piše da je popust ,greška i to 2 puta na računu,ili još vrijedi božični popust.Bojim se da ne dođe dodatni račun zbog njihove greške.No najbitnije da mi nije sračunalo 85 kn cjelokupnu + radijsku i migraciju što je oko 140 kune
evo prebacilo me na zeroin uoko 18 sati,nakon 24 sata čekanja,i govori mi iz szk kad sam pitao da li sam u zero ili u mukte broj tarifi,rekli zero i da se neće naplačivati nakon 70 lipa zero uspostave,još po cijeni mukte broja,žao nam je za jučer.Pitam ja šta će biti hoću li dobivati još 3x20 kn,svaki mjesec,kaže hočeš to je nevezano,ako je istina na konju sam .Kartica mi vrijedi do 5.10,i naredna 3 mjeseca dobivam po 20 kuna,besplatan tele2,imam još jednu zeroin karticu ako mi 1000 minuta bude malo,mogu nju aktivirat,te knock-out po 0,49,puno razgovora,malo kuna,szk je katastrofa,ali opet su bolji od vipa i t-mobilea,bez obzira na njihove mane,ipak su najmanje loši.
Bookmarks