Evo ja sam presao na ZeroOut tarifu, redovno sam (svaki dan jednom) provjeravao preostale minute, jednom mi javi 365, sutradan 420, treci dan 268, i tako stalno jedan dan skoci, drugi dan se smanji. Danas sam razgovarao 1h i pogledam stanje na racunu kad ono 70kn manje, a uopce nikakva obavjest mi nije stigla da sam potrosio besplatne minute. Nazovem ja SZK, i operater mi kaze da im sustav nesto zeza, i da sam ja mogao provjeriti koliko imam jos minuta preko poruke, pravi se lud... A kad sam rekao da mi obavjest (da sam potrosio minute) nije stigla, opet kaze da je do sustava. I kao ispricava se i govori da sam mogao provjeriti minute, te kad sam mu objasnio kakve sam podatke o minutama dobijao, on opet govori o sustavu (ali naravno, nema govora o povratu novca), jos jednom se kao ispricao i prekinuo vezu. Tele2 mi se smucio za zivota, i od ponedjeljka sve 098 brojeve u obitelji (svih 10brojeva su preneseni sa T-Mobilea u Tele2) opet vracam u T-Mobile koji se vise brine za svoje korisnike (u SZK i T-Centru su jako ljubazni, a u Tele2 su odurni i u SZK stalno spustaju slusalicu). Tele2 do nikada!