dečki..mir...Ja se natežem evo s karticom na bonove već mj dana,non-srtop piše "nektivan sim"..Naime...Odjavio pretplatu i normalno nek mi prebace na bonove broj..I pošalju oni meni drugu karticu sa istim brojem i evo već mj.dana sam nektivan.. I zvao sto puta,bude;bude;budei u nedogled..da bi ja juče otišo u prodajni centar da provjerim da nije do kartice a ono na kraju..."gospodine,pa imate nepodmirena dugovanja"...Fuck,I forgot.... I naravno dok god ne platim,neće me uključit na bonove.. Zašt mi nisu odmah rekli,ja zaboravio....
![]()

Ja se natežem evo s karticom na bonove već mj dana,non-srtop piše "nektivan sim"..Naime...Odjavio pretplatu i normalno nek mi prebace na bonove broj..I pošalju oni meni drugu karticu sa istim brojem i evo već mj.dana sam nektivan.. I zvao sto puta,bude;bude;budei u nedogled..da bi ja juče otišo u prodajni centar da provjerim da nije do kartice a ono na kraju..."gospodine,pa imate nepodmirena dugovanja"...Fuck,I forgot.... I naravno dok god ne platim,neće me uključit na bonove.. Zašt mi nisu odmah rekli,ja zaboravio....
Odgovori uz citat

Bookmarks