Izvorno postao
damir7
ja se pridružujem najcrnijim kritikama za TELE 2 (1) mrežu. Ljudi to je užas i katastrofa.Ukratko 21.9.07 zaključio sam s njima pretplatu na 185 kuna mjesečno (sav sretan otkazao sam napokon T-mobile i evo 1. račun dođe 5.10. na iznos od 185 kn. Ja padam u nesvijest za 9 dana oni pokušaju naplatiti cijeli mjesec. Naravno ja nazovem a oni kao neko se zabunio i neka ja platim i na slijedećem računu ce to ispraviti.U međuvremenu ja zatražim i dobijem prelaz na nižu tarifu od 85 kn i gle čuda ja opet dužan i po ovom računu bez obzira na moju pretplatu. uglavnom opet ja platim ali ovaj puta toliko koliko mi kaže njihov polupismeni djelatnik koji nezna 2 i 2 zbrojiti.Opet slijedeći mjesec neštima račun mi preko tel zajedno pješke računamo i ispadne razlika od kompjutora koji je izračunao račun za nekakvih 4 kune u operaciji ali i više cca 100 kn. ona pretplata i ja se dogovorim da platim 42 kune s operaterom makar je račun bio oko 123 kn. I PAZI SAD 4.12 ME ISKLJUČE i pošalju mi nekakav nebulozan mail s tz. obračunima . TREBA NAPOMENUTI DA UZ NITI JEDAN OD SPOMENUTIH RAČUNA NISAM DOBIO ISPIS. Nakon toga mi 5.1.08 pošalju za platiti 85 kn i još nekakve iznose i ja im vratim račun i napišem da raskidam ugovor i da se vidimo na sudu
sad čekam več oko mjesec dana i niko se ne javlja. SRETNO NOVIM KORISNICIMA
Bookmarks