= Citat = Izvorno postao damir7 Pregledaj post
NADOVEZAO BI SE NA HRC777 I RAZGOVOR SA POLUDEBILNIM OSOBLJEM NA INFOPULTU to su sve polupismeni Vukovarci jer im je infodesk u Vukovaru i sad si zamislite kad pitate za Dradar u Zagrebu da vam objasne Gdje je to u Novoj cesti ili slično.Ali vrhunac je kad sam ja htio sklopiti ugovor kao poslovni korisnik onda su mi rekli na informacijama da moram priložiti rješenje trgovačkog suda ne starije od 1. mj. što u prevodu znači da moraš otići na sud čekati u redu platiti 80 kn biljega i doči opet za par dana po novo rješenje dok istu proceduru i t-comu i VIP-u rješavaju internetom jer tamo je vidljivo koja je firma aktivna (ako je to radi toga) ili koja nije.
Također kad tražite nekoga nadređenoga taj u TELE 2(1) ne postoji jer ako se malo žešče razgovarate ti poludebilni Vukovarci vam poklope slušalicu (meni su 2 x to napravili) SRETNI ONIMA KOJI IH HVALE I KOJI MISLE S NJIMA U PRETPLATNIČKI ODNOS
A da je SZK u Zagrebu, sve bi bilo savrseno. Kao da je Zagreb centar svijeta. Daj spusti se na zemlju! To sto netko zivi u tvom dragom Zagrebu ne znaci da je pametniji i inteligentniji od nekog tko zivi u npr. Vukovaru, Splitu... Samo Zagreb, i opet Zagreb, muka mi je od takvih izjava i komentara. Radnici u SZK su oni koji su mozda, kako ti kazes "debilni". Ali, izvini molim te, jel tebe netko silio da postanes Tele2 korisnik? Hvala Bogu, imas i druge opcije, mogao si ostati na T-Mobileu, ili prijeci na vip ili tomato. Znaci mogao si da biras. A, i sam znas da Tele2 u Zagrebu ima slabiju pokrivenost, tako da si bolje ostao na T-Mobileu. Sorry svima za offtopic.