Jel se zna, kad od 1. 6. 2008. budu koristili roaming od T-Mobilea, hoće se onda i u zagrebu moći koristit i T-Mobile mreža ili opet samo Tele2?
Jel se zna, kad od 1. 6. 2008. budu koristili roaming od T-Mobilea, hoće se onda i u zagrebu moći koristit i T-Mobile mreža ili opet samo Tele2?
To me i ne brine previše. Ne živim u Zagrebu![]()
Ma nema nikakve šanse za roamingom u Zagrebu. Jasno je da im nacionalni roaming stvara gubitke, ili pak umanjuje zaradu, tako da sigurno ne planiraju još godine i godine nacionalnog roaminga, već valjda što brže pokrivanje vlastitim signalom...
A sada kada su dobili i koncesiju za EGSM, valjda će to ići brže nego do sada jer ovo je kriminalno sporo.... Pa ćemo valjda u dogledno vrijeme dočekati pokrivenost kao VIP i T-Mobile, ali uz ovakve (ili možda još niže?) cijene...
U samom Zagrebu primjećuje se poboljšanje na nekim mjestima, no situacija je daleko od zadovoljavajuće.
Imaju na "Super Andriji" u Sigetu novu baznu stanicu. Meni je signal skoro svugdje OK, a to sto u tu i tamo pokojem kaficu ga nema, jebi ga, tako je prvih par godina bilo i kod drugih. Ipak je strategija pokrivanja stambenih prostora i frekventijih mjesta, a tesko je sad paziti koji kafic i klub imaju signala koji nemaju, to operateri zovu "mikrolokacije".
Ja sam sasvim zadovoljan sa signalom u ZG iako moze biti i bolji, no, puno je bolje nego prije.
Bookmarks