Evo samo da kažem da je jučer otišao po aparat i dobio svoj ekstra popust kako su mu i obećali! Uređaj je naravno otključan na sve mreže, jedina je greda što je CID51 pa zasad nema modanja, ali sve u svemu jedan veeeeliki plus za tele2 u mojim očima!
EDIT: Eto tele2 je morao usrat i taj plus...
Dakle... Pretplatnik sam na tele2 otkad su došli u hrvatsku, dosad sam bio uvijek zadovoljan uslugom osim što je pokrivenost signalom malo problematična, ali to nekako pregrmim pomoću nacionalnog roaminga u vipovoj mreži. Računi su uvijek manje-više štimali, manje-više kažem jer je skoro na svakom računu iznos min. mjesečne potrošnje za par lipa drugačiji, ali to im nikad nisam uzimao za zlo.
Tako je sve bilo poprilično OK dok nisam prije kojih 2 mjeseca kupio mob SE K550i na produženje pretplate uz prelazak na KO tarifu, što bi značilo min. mjesečna potrošnja od 85 kn i ugovorna obveza na 24 mjeseca. Ti uvjeti su mi super odgovarali s obzirom na niske cijene u KO tarifi.
Sve dok nije prošli mjesec stigao račun za 06/07. Na računu su mi uredno pribrojili min. mjes. potrošnju ukupnom iznosu, a da je nisu kasnije oduzeli i to je rezultiralo računom uvećanim za 85 kn. Odmah sam zvao SZK i predao pritužbu na račun, da bi me idući dan zvali i rekli da taj račun moram platiti i da je došlo do greške kod obračuna pretplata za KO tarifu jer je nova, te da će mi preplaćeni iznos refundirati u sklopu sljedećeg računa. Rekoh sebi OK, platit ću im, tko radi taj i griješi i nije preveliki bed.
No, danas mi stigne račun za 07/07 i, pogađate, na njemu OPET napravili istu grešku (dakle nisu oduzeli min. mjes. potrošnju) i uz to nisu oduzeli ni onih 85 kn od prošlog mjeseca! Nazvao sam SZK i predao pritužbu, sad čekam odgovor od njih.
Uglavnom, poruka ovog mog posta je: DOBRO pregledavajte tele2 račune, kladim se da nisam jedini kojem su pokušali ukrast novce na taj način, da nisam toliko pažljiv i da imam više novaca pa da mi ne smeta račun preko 200 kn vjerojatno ne bih ni primjerio i njima bi do sada ostalo bonus 170 kn u blagajni...

.gif)
Odgovori uz citat

Bookmarks